Încă o sinucidere rusească. Fiul unui magnat al energiei s-a aruncat de la etajul 26 în timp ce poliţia îi bătea la uşă

Bărbatul de 29 de ani a murit pe 8 august, după ce s-a aruncat de la etajul al 26-lea al unui bloc-turn din complexul rezidențial „Tricolor” de pe Prospekt Mira, cartierul moscovit de lux Rostokino.

10 aug. 2023, 22:37
Încă o sinucidere rusească. Fiul unui magnat al energiei s-a aruncat de la etajul 26 în timp ce poliţia îi bătea la uşă

Acesta era fiul șefului unei mari companii care instalează și întreține centrale electrice, turbine eoliene și alte instalații energetice, a relatat Moskovski Komsomoleţ.

Potrivit martorilor oculari, înainte de moartea sa, bărbatul, care era dezbrăcat, s-a comportat „ciudat”. Mai întâi, el a spart geamul apartamentului cu pumnii, iar, ulterior, cu o noptieră.

Apoi a început să arunce mobilă pe fereastră. Câteva minute mai târziu, tânărul s-a aruncat de la etaj. Avea un cuțit în mână.

În seara dinaintea sinuciderii, el s-ar fi certat în apartament cu o femeie, iar scandalul ar fi continuat și a doua zi dimineața, susțin vecinii.

Presa rusă a scris că bărbatul, angajat la compania tatălui său, s-a aruncat de la etaj în timp ce poliția îi bătea la ușă.

„Localnicii au sunat la poliție din cauza muzicii puternice. Agenții au sosit la fața locului, ușa a fost deschisă de un bărbat în stare necorespunzătoare. În timpul conversației, s-a repezit la fereastră și s-a aruncat”, a scris Komsomolskaia Pravda, citat de Libertatea.

Conform unei alte versiuni, polițiștii au spart ușa apartamentului, iar în interior nu a fost găsită nicio persoană. Criminaliștii au ridicat un iPhone și o notă scrisă de mână.

„Informația că bărbatul decedat s-ar fi ascuns de poliție nu este adevărată”, a precizat Direcția Principală a Ministerului Afacerilor Interne din Moscova.

Citeşte şi: Război în Ucraina. Cel puţin cinci morţi şi 31 de răniţi după ce rachete ruseşti au lovit blocuri de locuinţe din Pokrovsk. Reacţia lui Zelenski