Încă o tânără a murit în urma accidentului din Mamaia. Bilanţul tragediei a ajuns la trei morţi

Tragedia din Mamaia ia amploare. Încă o tânără a murit vineri la spital în urma accidentului cumplit care a avut loc joi noaptea. Bilanţul negru ajunge la trei morţi, doi băieţi şi o fată, şi încă o tânără care se luptă pe patul de spital să trăiască, informează România TV. Martorii spun că de vină pentru dezastru a fost viteza excesivă.

04 mart. 2016, 08:07
Încă o tânără a murit în urma accidentului din Mamaia. Bilanţul tragediei a ajuns la trei morţi

Tragicul accident s-a petrecut în staţiunea Mamaia. Din cauza vitezei, şoferul a pierdut controlul volanului şi a intrat direct într-un stâlp. În urma impactului deosebit de violent, autoturism s-a încolăcit pur şi simplu în jurul acestuia.

„A venit cu viteză foarte mare, cred că vreo 150 de km/h. A făcut o depăşire, a intrat în derapaj, a încercat să o controleze şi s-a proptit în stâlp. Am mers repede să le acord primul ajutor. Fata din spate ţipa: ajutor, ajutor, scoteţi-mă”, a spus un martor.

Salvatorii ajunşi la faţa locului au dus o luptă contracronometru pentru a-i scoate din maşina făcută zob pe cei patru.

Din păcate, medicii nu au mai putut să facă nimic nici pentru şofer, nici pentru celălalt tânăr. Cele două fete au fost duse de urgenţă la spital. Medicii au făcut eforturi să le salveze, însă, din păcate, una dintre ele s-a stins vineri dimineaţă la spital.

Poliţiştii încearcă acum să afle împrejurările exacte în care s-a produs tragedia.

Citeşte şi Accident grav în Constanţa. Două persoane au murit din cauza vitezei VIDEO