Încă o tragedie în familia lui Emiliano Sala. Tatăl fotbalistului s-a stins din viaţă la 3 luni de la moartea fiului său

Tatăl regretatului fotbalist Emiliano Sala, Horacio Sala, s-a stins din viață la vârsta de 58 de ani, la doar trei luni după tragica dispariție a fiului său.

26 apr. 2019, 10:52
Încă o tragedie în familia lui Emiliano Sala. Tatăl fotbalistului s-a stins din viaţă la 3 luni de la moartea fiului său

Horacio Sala și-a găsit sfârșitul acasă, înconjurat de familie, decedând în urma unui infarct. Apropiații spun că bărbatul nu a putut trece peste moartea fiului său, iar în ultima vreme a tot avut probleme de sănătate, scrie presa internațională.

Citeşte şi Mama lui Emiliano Sala vrea dreptate: „Prea multe lucruri sunt neclare. Nu au avut grijă de el, să plătească!”

Avionul de tip Piper Malibu, în care se aflau Emiliano Sala şi pilotul David Ibbotson, a dispărut de pe radar la data de 21 ianuarie, deasupra Canalului Mânecii. Fotbalistul argentinian se întorcea la Cardiff, după ce efectuase o vizită la Nantes. La data de 3 februarie, echipa de căutări a reperat epava şi apoi a găsit trupul neînsufleţit al argentinianului, însă corpul pilotului David Ibbotson nu a fost descoperit nici până acum.