Mama lui Emiliano Sala vrea dreptate: „Prea multe lucruri sunt neclare. Nu au avut grijă de el, să plătească!”

Mama lui Emiliano Sala crede că gruparea Cardiff City trebuie să plătească suma pentru transferul fiului său, achiziţionat de la FC Nantes. Mercedes Sala consideră că galezii nu pot să nu facă acest lucru, având în vedere că jucătorul a semnat contractul în faţa presei.

RomaniaTV.net
21 mart. 2019, 09:41
Mama lui Emiliano Sala vrea dreptate: „Prea multe lucruri sunt neclare. Nu au avut grijă de el, să plătească!”

Mercedes Sala şi-a deschis sufletul pentru cotidianul francez L’Equipe. „Simt tristeţe, durere, dar şi furie”, spune aceasta. „Am vorbit cu Emiliano înainte de a se urca în avion, rămăsese că mai vorbim după ce ajunge la hotelul din Cardiff. Am încercat să dau de el câteva ore mai târziu, dar nu a răspuns. Am mai aşteptat o jumătate de oră, apoi am sunat iar. Apoi l-am sunat pe agentul lui, care mi-a spus că avionul a dispărut”, povesteşte mama fotbalistului.

„Ei nu au avut grijă de el aşa cum ar fi trebuit să aibă faţă de un jucător de 17 milioane”, mai spune ea, adăugând că este obligaţia celor de la Cardiff să plătească suma de transfer. „Totul ar fi fost diferit dacă nu ar fi semnat. Dar el a semnat în faţa presei, a lumii întregi. Deci, ei trebuie să plătească. Evident că şi ei au ancheta lor cu privire la accident, dar trebuie să se ţină de cuvânt. Deocamdată prea multe lucruri sunt neclare, dar semnătura lui nu poate fi ştearsă„, a declarat mama lui Sala.

FIFA a înregistrat plângerea FC Nantes contra grupării Cardiff City privind plata transferului argentinianului Emiliano Sala, decedat la 21 ianuarie, într-un accident aviatic.

Clubul Cardiff City a refuzat să plătească prima şansă de 6 milioane de euro din transferul lui Sala, care se ridică la 17 milioane de euro.

Epava avionului în care se aflau fotbalistul argentinian Emiliano Sala şi pilotul David Ibbotson a fost găsită, la 3 februarie, pe fundul Canalului Mânecii.

La 7 februarie, autorităţile britanice au anunţat că au recuperat din epava avionului trupul neînsufleţit al fotbalistului Emiliano Sala. Trupul pilotului David Ibbotson nu a fost găsit.

Avionul de tip Piper Malibu, în care se aflau Sala şi pilotul, a fost dat dispărut, la 21 ianuarie, în timp ce se afla deasupra Canalului Mânecii, după ce a pierdut contactul cu controlorii de trafic. Sala se întorcea la Cardiff, pentru a se alătura echipei la care fusese transferat, după o scurtă vizită la Nantes, unde a călătorit cu acelaşi aparat pentru a-şi lua la revedere de la foştii lui colegi.


loading...