Încă o tragedie pentru fiica asistentei moarte în Lacul Siutghiol

Alexia, fetiţa asistentei moarte în lacul Siutghiol, trece prin clipe înfiorătoare, după ce a rămas orfană şi de mamă. Acum, rudele din partea mamei incearca sa o desparta de cel pe care in ultimii ani l-a considerat tata, iubitul asistentei.

22 dec. 2014, 19:06
Încă o tragedie pentru fiica asistentei moarte în Lacul Siutghiol

Cristian Ciortan, iubitul Gabrielei, asistenta moarta in accidentul de saptamana trecuta din Lacul Siutghiol din Constanta, este distrus. Barbatul si-a pierdut in aceeasi zi nu numai iubita ci si copilul nenascut, pe care aceasta abia aflase ca il poarta in pantece. Din momentul in care a aflat ca iubita sa este moarta, Cristian Ciortan a decis ca toata viata ii va fi alaturi fiicei acesteia, ramasa orfana de ambii parinti, pentru ca si tatal ei murise in urma cu cativa ani.

VEZI ŞI Imagini CUTREMURĂTOARE cu elicopterul SMURD prăbuşit. O victimă se ZBĂTEA să supravieţuiască VIDEO

Micuta a ramas singura pe lume la doar 13 ani, iar rudele din partea mamei incearca acum sa o desparta de cel pe care in ultimii ani l-a considerat tata, iubitul mamei sale.

Infruntand familia Gabrielei Harton, care a vrut sa-l separe de fetita, Cristian Ciortan si-a petrecut ultimele zile, alaturi de Alexia, a dus-o la patinoar si i-a facut acasa un brad frumos, pe care l-au impodobit impreuna, potrivit wowbiz.ro.

Zilele trecute, barbatul a intrat in direct la o emisiune TV si a declarat contrariat: „Dupa inmormantare s-a facut un consiliu de familie, la care eu nu am fost invitat, de-abia cand fetita a cerut sa vin si sa asist la discutie . Acum se discuta unde sa ajunga banii de pe urma despagubirilor, pentru ca sunt mai multe optiuni. Ce ma intereseaza este insa unde va ajunge fetita, pentru ca eu nu voi putea obtine custodia ei, din cauza programului. Sper insa ca va ajunge in sanul unei familii din Constanta, la o colega de-a Cameliei, unde fetita a mai stat de cateva ori, iar eu sa-i ajut financiar”, a explicat Cristian Ciortan.

CITEŞTE ŞI PRIMELE IMAGINI ale tragediei de la Siutghiol filmate cu o DRONĂ VIDEO

Barbatul este comandant de nava si este mai mereu plecat de acasa si de aceea nu-si face sperante ca autoritatile i-ar putea da lui fetita.

Ciortan a spus ca el nu e interesat de banii ce vor fi primiti ca despagubiri de familia Gabrielei Harton, dar normal ar fi ca ei sa fie pastrati pentru copila de 13 ani, ramasa orfana.