Încă o vedetă angajată de primarul Sectorului 5. Îi va da sfaturi lui Cristian Popescu Piedone

După Oana Zăvoranu, încă o vedetă din România va deveni angajata lui Cristian Popescu Piedone la Primăria Sectorului 5.

28 nov. 2021, 10:27
Încă o vedetă angajată de primarul Sectorului 5. Îi va da sfaturi lui Cristian Popescu Piedone

Încă o vedetă autohtonă va fi angajată de primarul Sectorului 5. Este vorba despre actrița Eugenia Șerban. Ea va intra în echipa consilierilor primarului Cristian Victor Popescu Piedone.

Recent, primarul Sectorului 5 Cristian Popescu Piedone a angajat-o şi pe Oana Zăvoranu în postul de director de Comunicare al Primăriei Sectorului 5. 

„Primarul Sectorului 5, Cristian Victor Popescu Piedone, își consolidează echipa personală. Începând de astăzi, din echipa sa de consilieri, face parte și cunoscuta actriță Eugenia Șerban, ea urmând să ofere edilului consultanță pe probleme culturale, inclusiv în ceea ce privește activitatea Centrului Cultural și de Tineret “Ștefan Iordache” – instituție aflată sub autoritatea administrativă a Consiliului Local a Sectorului 5”, au anunţat reprezentanţii Primăriei Sectorului 5 pe Facebook.

Citeşte şi: Eugenia Şerban, după ce a învins cancerul: Aşa-zişii prieteni dispar în astfel de momente. Unii au simţit să se uite la mine cu milă

„Mă bucură faptul că locuitorii Sectorului 5 vor putea beneficia de talentul și expertiza unui actor de talia Eugeniei Șerban. Așa cum știm cu toții, ea este o învingătoare! Iar proiectele pe care le vom pune în practică împreună nu vor putea fi decât de succes pentru membrii comunității Sectorului 5”, a declarat primarul Cristian Victor Popescu Piedone.

Eugenia Șerban s-a născut pe 13 noiembrie 1969 și a urmat cursurile Liceului Teoretic “George Coșbuc” din București. Și-a continuat ulterior studiile la Universitatea de Artă Teatrală și Cinematografică, secția Actorie, la clasa profesorului universitar Ioan Cojar (1991 – 1997).
A jucat pe scena Teatrului Evreiesc de Stat și, ulterior, la Teatrul “Excelsior” pentru ca, mai apoi, să își dezvolte cariera în televiziune.