Încă o vedetă intră în competiția Survivor România 2023. Cine a părăsit concursul în ultima ediție difuzată

Surpriză mare la Survivor România. Kamara s-a alăturat competiției și promite că va face orice pentru a câștiga concursul.

17 ian. 2023, 09:56
Încă o vedetă intră în competiția Survivor România 2023. Cine a părăsit concursul în ultima ediție difuzată
Kamara s-a alăturat competiției Survivor România 2023

Kamara este unul dintre cei mai noi concurenți de la Survivor România 2023. În viața de zi cu zi, acesta este un adevărat luptător, făcând tot ce îi stă în putere pentru a-l ajuta pe fiul său, care suferă de o boală gravă, să se facă bine.

„Sunt aici pentru fiul meu, Leon, el este puterea mea! Împreună vom învinge în lupta asta pe care o ducem! Te iubesc, Leon! (…)  Dacă aș ști deja ce urmează, n-ar mai avea farmec. E ca în viață. Sunt Kamara! Mă cunoașteți din trupa Alb Negru. Am venit la Survivor pentru băiatul meu, Leon, în primă instanță. Pentru mine mai puțin“, a spus aristul, atunci când a intrat în competiție.

Kamara și-a dorit de acum două sezoane să participe, dar a negociat mult cu producătorii. Acesta speră că v-a câștiga premiul de 100.000 de euro, pentru a-și duce fiul la cei mai buni doctori.

Citește și: Maria Constantin rupe tăcerea despre condiţiile de la Survivor România. „Te schimbi de faţă cu toţi! Nevoile ți le faci în junglă, te duci mai încolo”

„În ceea ce privește operația de miotenofasciotomie, cumva din ce am reușit să fac la RXF (n.r. gala de lupte) este asigurată.

Însă, rămân lucrurile de zi cu zi care sunt mult mai scumpe decât operație în sine. Ne luptăm atât cât putem și noi. Din păcate, nu sunt suficiente evenimente, concerte pentru a face față tuturor nebuniilor, dar ici, colo mai găsim o soluție. Mai fac un concert caritabil. Posibil, cine știe, o nouă luptă.

Nu sunt deschis chiar la orice opțiune. Vreau să las un exemplu puștiului meu. Și nu, nu mă prostituez (n.r. râde)”, spunea acesta în urmă cu ceva timp.

O nouă concurentă la Survivor România

Alexandra Ciomag s-a alăturat și ea competiției. Lucrează ca model și a defilat pentru designeri cunoscuți, dar este și make-up artist.

„Numele meu este Alexandra Georgiana Ciomag, am 20 de ani, cred că sunt mezina echipei.

Am venit la Survivor ca să îmi depășesc limitele și să am parte de cea mai frumoasă experiență de viață și, de ce nu, să câștig. (…) Xena, prințesa războinică, așa cum mi se spunea când eram mică va trăi o experiență, un test, dar nu in ultimul rând o aventură de neuitat care o va face și mai puternică, evoluând, ajungând la cea mai buna versiune a sa”, a spus aceasta în prezentare.

Citește și: Florin Călinescu desfiinţează filmul Teambuilding. „Şi cinematografu’ tre’ să aibă manelele lui!”

Al treilea concurent eliminat

A trecut doar o săptămână de când a început Survivor și deja trei concureți au părăsit competiția. Adaptarea nu a fost una ușoară, iar surprizele sunt uriașe de fiecare dată.

Andreea Moromete și Ionuț Iftimoaie au ajuns pe Insula Exilului, iar acolo s-au întâlnit cu noii concurenți: Kamara și Alexandra Ci0mag. Cei patru s-au luptat pentru revenirea în competiție, cei care au revenit în competiție fiind Kamara, Ionuț și Andreea.

Alexandra a pierdut jocul și a revenit în Exil, dar nu de una singură. Ea a trebuit să aleagă un concurent din echipa sa cu care să se lupte pentru a reveni în concurs. Alexandra a ales-o pe Diana Chiper, din echipa Războinicilor. Cea care a câștigat a fost Alexandra, chiar dacă Daria era un concurent important, aducând foarte multe puncte pentru Războinici.