Florin Călinescu desfiinţează filmul Teambuilding. „Şi cinematografu’ tre’ să aibă manelele lui!”

Florin Călinescu a făcut praf comedia care a stârnit numeroase controverse în România. Celebrul actor şi om de televiziune compară filmul Teambuilding cu manelele.

16 ian. 2023, 22:40
Florin Călinescu desfiinţează filmul Teambuilding. „Şi cinematografu’ tre’ să aibă manelele lui!”
Florin Călinescu desfiinţează filmul Teambuilding. "Şi cinematografu' tre' să aibă manelele lui!"

Florin Călinescu desfiinţează filmul Teambuilding. Omul de televiziune Florin Călinescu a ironizat comedia care face recorduri de vânzări de bilete. „Ca analfabet cinematografic nu pun botu’ la toata dezbaterea cu pelicula „timbilding”. E film. E difuzat. Poporu’ s-a pronunțat. Alceva mangrijoreaza. Ca biznis. Ca ei au anunta deja „timbilding” doi. Asa ca io anunt. Ca inainte sa apara io lansez „timbilding” patru. Posibil si cinci. Si nașu adică “Nasu” patru. Baaaa, lasati oamenii sa vina la sala de cinematograf! Pentru ca si cinematografu’ tre’ sa aiba manelele lui! Imi place tare ca am iscat mușuroiul cu pareri. Bagați mare!”, a scris Florin Călinescu pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Micutzu, despre cum i s-a schimbat norocul şi a ajuns la Teambuilding: „N-aveam bani de mâncare”

„Teambuilding”, film care a stabilit un record de audienţă în cinematografe şi pe Netflix, a stârnit reacţii pro şi contra din partea internauţilor. Filmul, regizat de Matei Dima, Cosmin Nedelcu, Alex Coteţ, a generat, de la premieră, venituri de 23,5 milioane de lei şi 999.000 de spectatori, potrivit cinemagia.ro.

CTP dă din nou de pământ cu filmul Teambuilding: „Simțeam că mă retardez uitându-mă”

Cristian Tudor Popescu a avut o nouă reacție dură la adresa Teambuilding, filmul românesc cel mai de succes din ultimii 30 de ani. Jurnalistul nu este deloc impresionat de acest film și în ultimele zile a lansat mai multe atacuri virulente la adresa lui.

Citeşte şi: Câți bani a costat filmul „Teambuilding”. Matei Dima: „Dacă nu mergea, riscam să ajungem pe străzi”

„Am fost silit să scriu acest comentariu din pricina fenomenului sociologic pe care-l reprezintă acest film și aici nu mai e de glumit, un milion de spectatori, așa ceva de pe vremea lui Sergiu Nicolaescu nu s-a mai văzut”, a explicat CTP. Gazetarul susține că problema acestui film nu este faptul că e plin de vulgaritate, de glume mai mult sau mai puțin porcoase, ci este „tâmp”. El a dezvăluit că a văzut doar jumătate din Teambuilding, însă a fost suficient să își formeze o părere. Mai mult, jurnalistul a mărturisit că în minutele petrecute în fața micului ecran a avut senzația că pică un mal de pământ peste el. „N-am reușit să schițez nici măcar un mic zâmbet, dimpotrivă, simțeam că mă retardez, mă tâmpeam și eu uitându-mă la ce-i acolo”, a mai spus CTP.