Încă o vedetă Pro TV s-a infectat cu coronavirus. Mesajul public transmis de prezentatoarea ştirilor

Dupa Andreea Esca si Neti Sandu, o alta prezentatoare de stiri de la PRO TV s-a infectat cu coronavirus. Este vorba de Andreea Marinescu (38 de ani).

22 nov. 2020, 20:49
Încă o vedetă Pro TV s-a infectat cu coronavirus. Mesajul public transmis de prezentatoarea ştirilor

Prezentatoarea Știrilor Pro TV de dimineață a declarat că se simte bine și a ținut în permanență legătura cu medicul său de familie, după ce a aflat că s-a infectat cu coronavirus.

În acest moment sunt acasă și sunt la început cu tratamentul, dar starea mea este bună. Țin legătură cu medicul de familie și mă străduiesc să-mi protejez familia. E o perioadă în care grijă pentru noi, pentru cei dragi, dar și pentru ceilalți trebuie să fie sporită. Să ne vedem sănătoși, cât mai curând!„, a spus Andreea Marinescu pentru protv.ro.

Citeşte şi Neti Sandu a fost depistată pozitiv cu coronavirus. Mai multe vedete Pro TV, testate pentru COVID-19

La începutul săptămânii şi prezentatoarea Horoscopului de la Pro TV, Neti Sandu, a confirmat că s-a infectat cu coronavirus. „Vreau să aflați de la mine că am fost confirmată pozitiv cu virusul SARS-Cov-2. Mă simt relativ bine, ca și când aș avea o răceală destul de puternică. Din fericire, nu am avut nevoie de spitalizare, așa că sunt acasă, în izolare. Mă monitorizez și țin legătura permanent cu medicul de familie. Sper ca toată lumea să fie bine.

Aceasta este perioada din an în care eu mereu îmi luam concediu de odihnă, fiind în apropierea zilei mele de naștere”, spunea Neti Sandu.


loading...