Încă o veste tristă din lumea muzicii! A murit la doar 28 de ani

E doliu în lumea muzicii internaționale. Cântărețul de R&B B. Smyth, cunoscut pentru hitul ”Twerkoholic”, a murit la vârsta de 28 de ani din cauza unei boli pulmonare. 

18 nov. 2022, 15:53
Încă o veste tristă din lumea muzicii! A murit la doar 28 de ani

Fratele lui B. Smyth, Denzil, a confirmat vestea tristă, joi, printr-un mesaj video postat pe pagina oficială de Instagram a lui Smyth.

”Astăzi, cu regret, trebuie să anunț că fratele meu a murit în această dimineață din cauza insuficienței respiratorii, după o lungă luptă cu fibroza pulmonară. Fratele meu a fost foarte încântat să vadă că mulți dintre voi creați provocări pentru ultimul său single lansat Twerkoholic 2, în timp ce era la terapie intensivă. Asta i-a adus cu adevărat un zâmbet larg pe față. Așa că, în numele fratelui meu și al familiei mele, vrem să vă mulțumim tuturor pentru toată dragostea și sprijinul acordat de-a lungul anilor. Cerem intimitate în aceste momente dificile. De asemenea, vrem să vă mulțumim pentru toate rugăciunile voastre”, se arată în mesajul acestuia.

Citește și Anamaria Ferentz e în doliu. Artista traversează una dintre cele mai cumplite perioade din viața ei. „Să îți fie drumul lin…”

Cine a fost R&B B. Smyth, artistul mort la 28 de ani

Brandom Smith s-a născut pe 12 martie 1994, în Florida. Artistul și-a început cariera postând versiuni cover ale cântecelor pe YouTube. Primul său single, Leggo, a ajuns pe locul 12 în topul Billboard R&B în 2012. Twerkoholic, lansată în 2014, a fost cea mai cunoscută melodie a sa, cu peste 13 milioane de streamuri pe Spotify. Twerkoholic 2 a fost lansat abia luna trecută.

Citește și Doliu uriaş pentru teatrul şi filmul românesc. Florin Piersic: „Mi-e greu că te-am pierdut”