Încă o victimă a bătăuşelor din Târgu Jiu! O adolescentă a fost bătută minute în şir VIDEO

Noi imagini șocante cu agresoarele minore din Târgu Jiu! De această dată au bătut și umilit o fată minoră pentru simplul fapt că a vorbit cu verișorul uneia dintre bătăușe. Patru fete au fost audiate de polițiști. În acest caz s-a deschis un dosar penal, potrivit România TV.

RomaniaTV.net
07 sept. 2020, 07:30
Încă o victimă a bătăuşelor din Târgu Jiu! O adolescentă a fost bătută minute în şir VIDEO

Un nou videoclip cu bătăuşele din Târgu Jiu a apărut în spaţiul public. Victima a fost pălmuită minute în şir în faţa unui bloc şi lovită cu genunchiul în stomac. Agresoarele au invocat mai multe motive, cum ar fi că îşi apără vărul sau nora.

Citeşte şi: Imagini terifiante! O fată de 12 ani a fost snopită în bătaie de alte tinere. Au scuipat-o şi umilit-o public VIDEO

Scena şocantă a avut loc în faţa unui bloc, cele trei s-au oprit doar în momentul în care un vecin a intrat în scară, iar după au continuat. 

În primul filmuleţ apărut duminică în spaţiul online, trei fete între 12 și 14 ani din Târgu Jiu au agresat o fată de 13 ani, pe care au pus-o în genunchi și au lovit-o cu palma și picioarele peste față. IPJ Gorj s-a autosesizat cu privire la aceste aspecte, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Gorj dispunând efectuatarea de verificări.

Polițiștii continuă verificările pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.