Încă o victimă din clubul Colectiv, adusă acasă în sicriu. Andra avea 30 de ani şi se afla în club cu sora ei

Momente dificile pentru familia unei tinere de 30 de ani care a murit în urma incendiului. Andra Elena Toader a încetat din viaţă la o săptămână de la tragedie, într-un spital din Capitală. Trupul neînsufleţit a fost adus la capela unei biserici din Bacău. Zeci de oameni s-au adunat pentru a-şi lua rămas bun de la ea.

10 nov. 2015, 07:43
Încă o victimă din clubul Colectiv, adusă acasă în sicriu. Andra avea 30 de ani şi se afla în club cu sora ei

Andra Elena Toader a murit la Spitalul Floreasca din Capitală. În noaptea în care s-a produs nenorocirea, ea se afla în club împreună cu sora sa şi prietenul acesteia. Toţi au suferit arsuri, dar Andra a fost cea mai afectată. În urmă cu două zile, inima i-a cedat. Potrivit România TV, acum, a fost adusă acasă, în sicriu, iar zeci de rude, prieteni şi oameni impresionaţi de drama lor au venit să-i aprindă lumânări.

Pagina de socializare a tinerei este plină de mesaje de condoleanţe.

„M-am trezit cu speranţa că am visat urât… şi că Andra nu era în acel club blestemat. Şi că e ok, acasă (…) M-aş duce la Dumnezeu să îl întreb de ce nu a lasat-o să plece când a vrut şi s-a întors în club după aparatul foto exact când a început totul? …”, a scris o prietenă pe pagina de Facebook.

Andra lucra ca fotograf la un studio de evenimente. Acum, sora şi iubitul acesteia se află în continuare în spital, sub supravegherea medicilor.

Vezi şi: Acuzaţii înfiorătoare după tragedia din clubul Colectiv. Prof. Ioan Lascăr vorbeşte despre mutarea răniţilor

INCENDIU COLECTIVBilanţul tragediei din Colectiv a ajuns la 48 de morţi.  Un tânăr grav rănit în incendiul din Clubul Colectiv a murit, marţi dimineaţa, într-un spital din Marea Britanie. Numărul celor care au murit după ce au fost transferaţi în străinătate a ajuns la cinci. Trei au murit imediat după ce au fost transportaţi în Olanda, iar luni o tânără a pierdut lupta cu moartea într-un spital din Israel. Răniţii în tragedia din club, care au murit în străinătate vor fi repatriaţi marţi. Între timp, medicii fac o nouă evaluare a  tinerilor aflaţi în spitale pentru a vedea dacă mai pot transfera victime în străinătate.

În ceea ce priveşte starea răniţilor, potrivit anunţurilor medicilor, numărul pacienţilor internaţi în urma incendiului din clubul Colectiv a ajuns la 71, dintre aceştia 14 fiind în stare critică şi şapte în stare gravă.

Un număr de 10 răniţi au fost transferaţi duminică şi au ajuns cu bine în Marea Britanie şi Norvegia.

Citeşte şi: Medic francez despre tragedia de la Colectiv: Nu am fi făcut mai bine nici în Franţa, Belgia sau Anglia