Încă şase persoane au murit din cauza gerului. Numărul victimelor a ajuns la 14

Încă şase persoane au fost răpuse de temperaturile extrem de scăzute, în ultimele 24 de ore. De asemenea, din cauza gerului şi numărul apelurilor la ambulanţă a crescut foarte mult, potrivit medicilor.

RomaniaTV.net
01 feb. 2012, 10:55
Încă şase persoane au murit din cauza gerului. Numărul victimelor a ajuns la 14

Cele şase persoane şi-au pierdut viaţa din cauza gerului, respectiv a temperaturilor scăzute, informează România TV. Numărul total al victimelor răpuse de ger a ajuns la 14. Deasemenea, în ultimele 24 de ore au fost înregistrate peste 1.300 de solicitări, la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti–Ilfov.

Mai mult de jumătate din solicitări au fost făcute de persoane care au suferit entorse, fracturi şi alte traumatisme din cauza poleiului. Pentru a face faţă solicitărilor, Serviciul de Ambulanţă a suplimentat numărul echipajelor. Medicii recomandă evitarea ieşirilor pentru mult timp în ger, să se consume proteine şi legume, iar cei care ies afară să se îmbrace gors. În plus, 346 de persoane fără adăpost au fost transportate la centrele sociale unde au primit haine curate, mâncare şi ceai fierbinte