Trei lideri PSD confirmaţi cu COVID. Marcel Ciolacu şi Paul Stănescu sunt în izolare şi s-au testat după ce s-au întâlnit cu ei

Trei lideri PSD Sălaj au fost confirmaţi cu noul coronavirus şi au ajuns deja la spital. Este vorba despre Tiberiu Marc - președintele Consiliului Județean Sălaj, vicepreședintele PSD Zalău și fostul prefect, Florin Florian. Aceștia s-au întâlnit vineri, înaintea alegerilor locale, cu Marcel Ciolacu şi cu mai mulţi lideri al PSD. În acest context, Marcel Ciolacu şi Paul Stănescu s-au autoizolat şi s-au testat pentru COVID mierucri dimineaţă. 

RomaniaTV.net
30 sept. 2020, 07:14
Trei lideri PSD confirmaţi cu COVID. Marcel Ciolacu şi Paul Stănescu sunt în izolare şi s-au testat după ce s-au întâlnit cu ei

La doar o zi după ce s-a întâlnit cu Marcel Ciolacu, Tiberiu Marc a început să se simtă rău, apoi şi ceilalaţi doi social-democrați. Ulterior, toți cei trei lideri PSD au primit confirmarea că sunt infectaţi cu coronavirus.

Sergiu Panie, vicepreşedintele PSD Zalău, cel care în mandatul trecut a fost şi vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Sălaj, a fost internat deja în Spitalul de Infecţioase din municipiul Zalău.

În spital a ajuns şi Florin Florian, candidatul PSD la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean. Fostul prefect al Sălajului a fost confirmat marţi cu noul coronavirus şi acum se află sub tratament.

„Acum mă aflu la spital. Nu mă simt rău şi sper să fie bine până la final”, a spus Florin Florian pentru Ştirile din Sălaj.

Un alt membru marcant al social-democraţilor din judeţ a fost infectat cu coronavirus. Este vorba de Ioan Miclea, actualul director al Citadin Zalău, care a fost confirmat tot în cursul zilei de marţi.
 
Unii dintre cei diagnosticaţi au fost prezenţi vineri la evenimentul electoral de la Zalău, acolo unde mai mulţi simpatizanţi şi membri ai social-democraţilor din judeţ s-au întâlnit cu lideri ai PSD-ului, e vorba de Marcel Ciolacu – preşedintele PSD, profesorul Vasile Dîncu şi Paul Stănescu – secretarul general al PSD. Întâlnirea a avut loc în aer liber, în Amfiteatrul din Parcul Central al municipiului, iar cei prezenţi au respectat măsurile de prevenire împotriva infectării cu virusul COVID-19.

De asemenea, managerul Aeroportului Internaţional din Iaşi, Cătălin Bulgariu, a fost diagnosticat cu COVID 19, iar surse din PSD Iaşi citate de stiripesurse.ro susţin acesta ar fi participat la o şedinţă internă de partid în ciuda faptului că aştepta rezultatul testului COVID.

La întâlnirea de partid ar fi participat Tudor Ciuhodaru, Doru Pănescu, Vasile Toma şi Silviu Macovei, scrie ziaruldeiasi.ro.