Încă un accident mortal în locul în care a murit concurentul de la Masterchef

Un accident mortal a avut loc, vineri seara, în comuna Saschiz, județul Mureș. Potrivit primelor informații furnizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență pentru Vocea Transilvaniei, în acest accident mortal au fost implicate două autoturisme și s-a soldat cu trei victime, dintre care una a decedat iar alte două sunt încarcerate.

16 aug. 2014, 10:03
Încă un accident mortal în locul în care a murit concurentul de la Masterchef

Locul blestemat. Accident mortal în Saschiz. Doi morţi şi un rănit grav după ce o maşină a intrat în plin într-un autocar. Acesta este al doilea accident mortal petrecut la Saschiz în ultima săptămână, după ce marți două persoane, printre care un fost concurent al concursului MasterChef, și-au pierdut viața și un copil a fost rănit grav după ce mașina în care se aflau a intrat în plin într-un autocar.

Mesajul sfâşietor postat pe Facebook de Gabi de la „MasterChef”, înainte de a muri

Purtătorul de cuvânt al ISU Mureș, Sublocotenent Gagyi Mihai, a declarat pentru Vocea Transilvaniei că acest accident mortal a fost sesizat la ora 19:36. În accident au fost implicate două autoturisme, toate cele trei victime fiind din același autoturism. Este vorba despre un bărbat de aproximativ 50 de ani, care a murit în urma acestui accident, un tânăr de 24 de ani, șoferul, care a fost rănit grav și a rămas încarcerat și o femeie de aproximativ 50 de ani care a suferit leziuni minore”, a precizat Gagyi.