Încă un actor s-a stins din viaţă. Era cunoscut pentru celebrul film „Bonnie şi Clyde” şi avea 80 de ani

Nominalizat la premiul Academiei Americane, actorul Michael J. Polland, cunoscut pentru roluri din filmele "Bonnie şi Clyde" şi "Casa celor 1000 de cadavre", "House of 1000 Corpses", a murit la vârsta de 80 de ani, anunţă Variety.

RomaniaTV.net
23 nov. 2019, 11:26
Încă un actor s-a stins din viaţă. Era cunoscut pentru celebrul film „Bonnie şi Clyde” şi avea 80 de ani

Nominalizat la premiul Academiei Americane, actorul Michael J. Polland, cunoscut pentru roluri din filmele „Bonnie şi Clyde” şi „Casa celor 1000 de cadavre” House of 1000 Corpses”, a murit la vârsta de 80 de ani, anunţă Variety.

Regizorul Rob Zombie, cel care a lucrat cu Pollard la „Casa celor 1000 de cadavre”, a făcut anunţul vineri, pe Facebook.

„Am pierdut un alt membru al echipei noastre de la „Casa cu 1000 de cadavre”. M-am trezit cu vestea că Michael J. Pollard a murit. Mi-a plăcut întotdeauna ce a făcut şi prezenţa sa unică pe ecran”, a spus Zombie. „A fost unul dintre primii actori cu care am ştiut că vreau să lucrez. Ne va lipsi”.

 Născut în 1939, în Passaic, Pollard a urmat cursurile Academiei Montclair şi ale Actors Studio din New York. A început să lucreze în televiziune, la finalul anilor 1950 şi a apărut în seriale precum „Lost in Space” şi „Star Trek”, dar a devenit cunoscut odată cu rolul lui C. W. Moss, din „Bonnie şi Clyde”, filmul din 1967 cu Warren Beatty şi Faye Dunaway.

Pollard a primit o nominalizare la premiile Academiei la categoria „cel mai bun rol secundar” şi o nominalizare la premiile Bafta pentru tânără speranţă. A mai jucat în „Dirty Little Billy”, „Melvin and Howard”, „Roxanne” şi „Tango & Cash”.

Recent, Pollard a apărut în filmul cult din 2003, „Casa cu 1000 de cadavre” („House of 1000 Corpses”). Ultimul rol a fost în „The Woods” din 2012.