Franţa, în stare de alertă! Un poliţist a fost împuşcat în cap în trafic de acelaşi individ care a provocat haos pe aeroportul Orly

Același individ care a încercat să fure arma unui soldat pe aeroportul internațional Orly, a împuşcat, cu puţin timp înainte de atacul de la aeroport, un poliţist în cap, în trafic. 

RomaniaTV.net
18 mart. 2017, 11:30
Franţa, în stare de alertă! Un poliţist a fost împuşcat în cap în trafic de acelaşi individ care a provocat haos pe aeroportul Orly

Ministrul francez de interne, Bruno Le Roux, a confirmat că autorul atacului din Seine-Saint-Denis, este același care a încercat să fure arma unui soldat pe aeroportul internațional Orly.

La ora locală 07.00, cu doar o oră și jumătate înainte de atacul de pe aeroportul Orly, un bărbat care a fost oprit de polițiști în trafic în nordul Parisului, la Seine-Saint-Denis, a tras cu un pistol în oamenii legii și l-a rănit pe unul ușor în cap. Polițistul, o femeie, este tratat la spitalul Lariboisiere.

Atacatorul a fugit, și-a abandonat autoturismul, un Clio, și a furat o altă mașină, care se pare că ar fi fost găsită în parcarea de la aeroportul Orly, aflat la 40 de kilometri de locul unde a fost împușcat polițistul.  Potrivit AFP, surse din poliție susțin că acest incident este legat de atacul de la aeroportul Orly.

Aeroportul internațional Orly din Paris a fost evacuat sâmbătă dimineață, la ora locală 08.30, după ce mai multe împușcături s-ar fi auzit pe un terminal. Un bărbat a fost împușcat după ce a încercat să ia arma unui soldat.