Încă un atac criminal la metrou. A împins o femeie în faţa trenului care venea cu viteză. Camerele au surprins incidentul

 Un nou atac la metrou, incidentul a fost surprins de camerele de luat vederi.

RomaniaTV.net
10 ian. 2018, 16:22

Un nou atac criminal la metrou s-a petrecut în Sao Paolo. Metroul urma să sosească, iar pe peron era foarte multă lume. Când a apărut garnitura, un bărbat a împins o femeie în faţa metroului.

Femeia a căzut între şine, în faţa metroului, dar a avut un noroc teribil. A suferit o fractură de mână, dar martorii şi specialiştii spun că ar fi putut fi mult mai rău. Incidentul a fost surprins de camerele de luat vederi.

CRIMA DE LA METROU, în presa străină. „Oroare la Bucureşti”, imaginile teribile surprinse la metrou de camerele video

Pasagerii care aşteptau în staţia Concepcion din oraşul Sao Paolo, Brazilia, au reuşit să îl oprească pe atacator, care era îmbrăcat în alb. Victima a ajuns la spital, informează Daily Mail.

Detectivii au declarat că bărbatul ar suferi de probleme psihice şi „ar fi împins prima persoană care i-ar fi ieşit în cale”.

„Femeia a supravieţuit pentru că a căzut în golul care separa şinele şi nu a fost afectată de curentul electric care trecea prin ele. A căzut în faţa trenului, dar nu a fost lovită, chiar dacă acesta a trecut exact peste locul unde era ea întinsă. Victima a fost salvată şi trimisă la Spitalul Dr. Arthur Ribeiro Saboya, unde este ţinută sub observaţie. Femeia se află încă în stare de şoc”, a declarat un purtător de cuvânt al Sao Paolo Metro.

Un tânăr cu probleme psihice a împins un bătrân pe şinele metroului