Încă un bărbat atacat de urs în Breaza. Este al doilea atac în ultimele 24 de ore

Un bărbat de 58 de ani a fost atacat de un urs, sâmbătă seara, în localitatea prahoveană Breaza, fiind al doilea atac de acest gen produs în judeţ în ultimele 24 de ore.

25 sept. 2021, 23:39
Încă un bărbat atacat de urs în Breaza. Este al doilea atac în ultimele 24 de ore

Potrivit Serviciului Judeţean de Ambulanţă Prahova, victima a suferit un traumatism cranio-facial cu plagă occipitală şi multiple plăgi faciale.

Bărbatul a fost preluat în stare de conştienţă, iar după ce a fost evaluat şi stabilizat, a fost dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti.

Un alt bărbat, de 45 ani, a fost grav rănit, vineri seara, după ce a fost atacat de un urs în oraşul Comarnic. Surse medicale au declarat că victima a fost supusă unor intervenţii chirurgicale şi este intubată, starea sa fiind în continuare extrem de gravă, informează Agerpres.

Potrivit medicilor de la Serviciul de Ambulanță, victima a suferit ”un traumatism cranio-facial cu lipsa scalp fronto parietal drept, multiple plagi delabrante faciale, gat si ambele urechi, multiple plagi torace anterior; abdomen si antebrat drept”, scire observatorulph.ro.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, de către un echipaj cu medic.

Bărbatul a fost găsit într-un loc greu accesibil de pe strada Cumpenelor şi a fost adus de localnici la un punct de întâlnire, de unde a fost preluat de echipajele medicale. La faţa locului au fost mobilizate un echipaj ISU şi o ambulanţă SMURD.

Citeşte şi: Panică la Spitalul Alexandru Obregia, a luat foc o anexă. Medicii au pus mâna pe extinctoare, disperaţi ca flăcările să nu se extindă