Panică la Spitalul Alexandru Obregia, a luat foc o anexă. Medicii au pus mâna pe extinctoare, disperaţi ca flăcările să nu se extindă

Un incendiu a izbucnit sâmbătă într-o anexă a Spitalului Alexandru Obregia, din Capitală, cu degajări imense de fum, care au sârnit panică printre angajaţi.

25 sept. 2021, 15:40
Panică la Spitalul Alexandru Obregia, a luat foc o anexă. Medicii au pus mâna pe extinctoare, disperaţi ca flăcările să nu se extindă

Focul a izbucnit într-o anexă din curtea interioară de la Spitalul Al. Obregia, unde se aflau mai multe cabluri electrice. Degajările de fum au speriat personalul medical, fiind apelat imediat numărul de urgenţă 112.

Potrivit România TV, între timp au fost folosite mai multe extinctoare, pentru a preveni extinderea incendiului şi chiar s-a reuşit  stingerea acestuia până la sosirea pompierilor.

Echipajele ajunse la faţa locului au securizat locul, iar acum cercetează să vadă care au fost cauzele care dus la izbucnirea acestui incendiu ce putea avea urmări grave.

Citeşte şi Incendiu la Spitalul de Psihiatrie Vulcan. 150 de pacienţi, evacuaţi de urgenţă

Panica de la Spitalul Al. Obregia este justificată, în condiţiile în care în ultima vreme am avut mai multe incendii în spitalele din România. În urmă cu mai puţin de trei săptămâni, şase persoane internate la Spitalul de Psihiatrie din Arad au fost transportate în alte unităţi, pentru tratament, din cauza intoxicaţiei cu fum. Focul a fost provocat de un pacient internat în această unitate medicală.

Cel mai grav incident s-a produs însă pe 14 noiembrie anul trecut, când zece persoane au murit în urma unui incendiu izbucnit la secția de ATI a Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț. Toți pacienții fuseseră internați din cauză că se infectaseră cu coronavirus.

Citeşte şi Primele imagini de la spitalul de copii din Iaşi. Dezastrul rămas după incendiu

 


loading...