Încă un caz de dispariţie în apropiere de Caracal! Alexandra, 17 ani, este de negăsit după ce a dispărut în urmă cu 2 zile

Încă un caz de dispariție în apropiere de Caracal! O tânără în vârstă de 17 ani este dispărută de 2 zile. Părinții o caută în disperare, Poliția din Valea Stanciului, de asemenea. Alexandra Diaconu este de negăsit.

RomaniaTV.net
26 ian. 2020, 14:03
Încă un caz de dispariţie în apropiere de Caracal! Alexandra, 17 ani, este de negăsit după ce a dispărut în urmă cu 2 zile

Adolescenta a plecat la școală vineri, 24 ianuarie, și de atunci nimeni nu a mai văzut-o. Rudele și apropiații se tem de ce este mai rău și se roagă să fie martorii unui miracol, iar fata să fie teafără și nevătămată.

Poliţişti din cadrul Postului de Poliție Valea Stanciului au fost sesizaţi de un bărbat, de 51 de ani, din localitate, că, în ziua de 24 ianuarie a.c., fiica sa Dieaconu Alexandra Cornelia, de 17 ani, a plecat spre școala din comună și nu a mai revenit la domiciliu până în prezent.

Semnalmentele adolescentei Alexandra Cornelia Dieaconu: înălțime 1,71 m, greutate 79 kg, ochi negri, păr șaten, fără semne particulare. În momentul plecării tânăra era îmbrăcată cu geacă şi pantaloni de culoare albastră şi purta ghete gri.

Persoanele care pot da infornaţii sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe la cea mai apropiată unitate de poliţie.