Încă un caz şocant în Caracal! Doi bărbaţi au fost reţinuţi după ce au răpit o femeie

Doi bărbaţi din Caracal, în vârstă de 31 şi 50 de ani, au fost reţinuţi de oamenii legii din Olt. Cei doi sunt acuzaţi că au răpit o femeie din Corabia, în timp ce alţi doi sunt cercetaţi pentru că i-au ajutat să o răpească din propria locuinţă.

RomaniaTV.net
02 sept. 2020, 18:49
Încă un caz şocant în Caracal! Doi bărbaţi au fost reţinuţi după ce au răpit o femeie

Conform IPJ Olt, un bărbat în vârstă de 56 de ani din oraşul Corabia a anunţat, marţi, printr-un apel la 112 faptul că mai multe persoane i-au pătruns în locuinţă şi a urcat-o pe concubina sa într-o maşină albă, împotriva voinței acesteia, plecând într-o direcție necunoscută.

Citeşte şi: Poliţia este în alertă! O adolescentă de 16 ani, din Caracal, a dispărut de acasă de două săptămâni

Oamenii legii din Caracal au depistat maşina răpitorilor. În interiorul acesteia se aflau patru bărbaţi şi concubina bărbatului care a sunat la 112.

În urma audierilor, polițiștii au reținut, miercuri, pentru 24 de ore doi bărbați, de 31 și 50 de ani, ambii din Caracal, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, amenințare și violare de domiciliu. Cei doi vor fi prezentați joi Parchetului de lângă Judecătoria Corabia cu propunere de arestare preventivă.

„La data de 1 septembrie 2020, un bărbat, de 56 de ani, din oraşul Corabia, a sesizat prin SNUAU 112 faptul că mai multe persoane au pătruns în locuinţă şi au urcat-o pe concubina sa într-un autoturism de culoare albă, împotriva voinţei acesteia, plecând într-o direcţie necunoscută. Poliţiştii din cadrul Poliţie oraşului Corabia au acţionat cu celeritate şi cu sprijinul poliţiştilor caracaleni au depistat pe raza municipiului Caracal autoturismul respectiv, în care au fost identificaţi 4 bărbaţi, precum şi concubina apelantului. Astăzi, 2 septembrie a.c, în urma audierilor şi administrării probatoriului în cauză, poliţiştii din cadrul Poliţie oraşului Corabia au reţinut pentru 24 de ore doi bărbaţi, de 31 şi respectiv, 50 de ani, ambii din municipiul Caracal, bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, ameninţare şi violare de domiciliu. În cursul zilei de mâine, aceştia vor fi prezentaţi Parchetului de lângă Judecătoria Corabia cu propunere de arestare preventivă”, a transmis IPJ Olt