Încă un celebru cântăreţ A MURIT de coronavirus! Avea doar 34 de ani

Cântăreţul Chris Trousdale, membru al formației Dream Street, a murit la vârsta de 34 de ani după ce a fost infectat cu noul coronavirus.

RomaniaTV.net
04 iun. 2020, 07:16
Încă un celebru cântăreţ A MURIT de coronavirus! Avea doar 34 de ani

Artistul a murit la un spital din Burbank, California, iar anunțul privind moartea sa a fost făcut de un membru al familiei, vestea fiind confirmată, potrivit CNN, și de managerul Amanda Stephan.

„Cu inima grea confirmăm moartea lui Chris Trousdale pe 2 iunie 2020, din cauza unei boli nedivizate. A fost o lumină pentru mulți oameni și îi va fi foarte dor de familie, prieteni și fani din întreaga lume”, a declarat Amanda Stephan.

Artistul a dus o luptă grea cu noul coronavirus, din pricina unor complicații. În cele din urmă, trupul său a cedat. 

Citeşte şi: Când vom scăpa definitiv de coronavirus. Specialiştii au dezvăluit data

Artistul a pășit pe scenă pe când avea numai 8 ani, pe Broadway, performând în producții precum „Les Misérables” și „The Sound of Music”, conform biografiei de pe pagina sa oficială de Facebook.

A iubit scena și muzica, iar în urmă cu 21 de ani s-a alăturat trupei „Dream Street”, alături de Jesse McCartney, Greg Raposo, Matt Ballinger și Frankie Galasso. În anul 2002, din păcate, trupa s-a destrămat din pricina uno conflicte iscate între artiști și manager, notează cancan.ro.