Încă un copil care a fost în tabără cu nepoata lui Dumitru Prunariu se află sub tratament

Încă un copil care s-a aflat în tabăra în care a fost nepoata lui Dumitru Prunariu are bacteria care i-a provocat fetiţei de 11 ani meningita. Copilul se află acasă, sub tratament, fără să reprezinte un pericol.

12 aug. 2015, 11:27
Încă un copil care a fost în tabără cu nepoata lui Dumitru Prunariu se află sub tratament

Este sanatos, este purtator de germene, nu va pati nimic. Se află acasa, sub tratament la domiciliu„, a declarat doctorul Streinu Cercel.

Sute de copii sunt verificaţi de medici după moartea nepoatei cosmonautului Dumitru Prunariu. Fetiţa s-a stins în mai puţin de o oră după ce a fost adusă la spital în Bucureşti. Copila de 11 ani s-a îmbolnăvit de meningită într-o tabără pe malul Dunării.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a deschis, miercuri, un dosar penal în cazul morţii nepoatei lui Dumitru Prunariu, potrivit România TV.

În mai puţin de o oră după ce a fost adusă în stare foarte gravă la Institutul „Matei Balş” din Bucureşti, Arina, nepoata cea mare a cunoscutului cosmonaut Dumitru Prunariu, a murit de meningită. Fetiţa se întorsese dintr-o tabără organizată pe o insulă dunăreană de lângă Capidava, unde fusese invitat şi bunicul său.

Decesul fetei s-ar fi produs în urma unui şoc toxico-septic, însă germenul care a răpus-o nu a fost încă identificat de medici.