Încă un deces după atacul de la Spitalul de Psihiatrie Săpoca. Numărul morţilor a ajuns la ŞASE

Publicat: Luni, 26 August 2019 10:37 // Actualizat: Luni, 26 August 2019 11:03 // Sursa: romaniatv.net

Încă un pacient rănit în atacul de la Spitalul de Psihiatrie Săpoca a murit luni dimineaţă la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, potrivit unui anunţ al Ministerului Sănătăţii. 

"MS a fost informat că una dintre victimele agresiunii de la Spitalul Săpoca, internată la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, a decedat în această dimineaţă. Numărul deceselor se ridică, astfel, la 6. Pacienta avea 79 de ani şi suferise o intervenţie chirurgicală complexă, pe toată perioada tratamentului a fost în stare gravă, intubată, instabilă hemodinamic, ventilată mecanic", precizează MS.

Conform sursei citate, cealaltă pacientă internată în Spitalul Universitar este, de săptămâna trecută, transferată în Secţia de neurochirurgie, în stare stabilă.

Starea pacientului internat la Spitalul Floreasca se menţine gravă, subliniază MS. Cu toate că sedarea a fost oprită, coma nu s-a superficializat. Prezintă pusee severe de hipertensiune arterială şi stări febrile. Prin lipsa de progres clinic, şansele pacientului scad progresiv, arată sursa citată.

La Spitalul Sf. Pantelimon, pacientul care suferise intervenţia chirurgicală este în continuare intubat, în comă profundă, grav, iar pacienta internată aici a fost transferată vineri la Spitalul Judeţean Buzău - Secţia Neurologie.

În Spitalul Clinic de Urgenţă Bagdasar au rămas internaţi trei pacienţi: o pacientă de 62 de ani este programată luni pentru intervenţie chirurgicală, o altă pacientă de 83 de ani are o evoluţie pozitivă, anemia a fost corectată, iar în cursul săptămânii este posibil să fie transferată înapoi la Buzău, precum şi un pacient în vârstă de 60 de ani care are o evoluţie pozitivă, în tratament convenţional, e încă deschisă opţiunea pentru soluţia chirurgicală, precizează MS.

Şase pacienţi ai Spitalului de Psihiatrie Săpoca au murit şi alţi şapte sunt internaţi în mai multe spitale din Bucureşti după ce un bărbat în vârstă de 38 de ani, pacient al Spitalului din Săpoca, i-a atacat cu un stativ de perfuzii. 

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
atac spital psihiatrie Săpoca victime atac spital Sapoca
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7354
RON
19 Sep
noapte 13 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H