Încă un divorț zguduie lumea mondenă. Sofia Vergara și Joe Manganiello s-au despărțit după 7 ani de căsnicie

Sofia Vergara și Joe Manganiello s-au despărțit după 7 ani de căsnicie. Actrița, în vârstă de 51 de ani, și partenerul ei, 46, erau căsătoriți din anul 2015, dar, dat fiind faptul că amândoi sunt actori și au proiecte în întreaga lume, nu reușeau să se mai sincronizeze, după cum susțin apropiații lor.

18 iul. 2023, 12:29
Încă un divorț zguduie lumea mondenă. Sofia Vergara și Joe Manganiello s-au despărțit după 7 ani de căsnicie
Sofia Vergara și Joe Manganiello s-au despărțit după 7 ani de căsnicie

Sofia Vergara și Joe Manganiello s-au despărțit după 7 ani de căsnicie. Într-o declarație comună, cei doi au dat vestea neașteptată: „Am luat decizia dificilă de a divorța. Ca doi oameni care se iubesc și au grijă unul de altul foarte mult, cerem politicos să ne respectați intimitatea în acest moment, în timp ce navigăm prin această nouă fază a vieții noastre„.

Citește și: Șoc în fotbalul românesc! Cel mai neașteptat divorț este pe cale să se întâmple

Sofia Vergara și Joe Manganiello s-au despărțit după 7 ani de căsnicie

Vestea despărțirii vine la o săptămână după ce Vergara a împlinit 51 de ani. Cu această ocazie, actrița a sărbătorit alături de prieteni în Italia, dar Manganiello nu a apărut în nicio fotografie pe care a postat-o pe Instagram. Cu toate acestea, actorul a împărtășit o urare adusă soției sale pe rețelele sociale: „La mulți ani, Sofia„.

Vergara și Manganiello și-au intersectat drumurile de mai multe ori înainte de relația lor. Cu toate acestea, abia pe 15 iunie 2014 – la o lună după ce Vergara a dezvăluit că a renunțat la logodna cu omul de afaceri Nick Loeb – cei doi au avut prima lor întâlnire.

După cum se povestește, Manganiello călătorea în interes de serviciu când a aflat că Vergara era singură, așa că i-a luat numărul de telefon de la colegul ei de scenă Jesse Tyler Ferguson și a scos-o în oraș în New Orleans. „La prima noastră întâlnire, ea mi-a dat toate motivele pentru care nu va funcționa niciodată. Cum ar fi: „Ești prea tânăr, ești actor, ești asta, ești aia”, iar ea o făcea doar ca să se audă pe ea însăși spunând asta. Încerca să se convingă să nu se ducă acolo.„, a declarat el pentru Haute Living în 2015.

În decembrie 2014, cuplul s-a logodit, după ce Manganiello a cerut-o în căsătorie, la apus de soare, în ajunul Crăciunului. „Nu am văzut niciodată doi oameni atât de îndrăgostiți cu adevărat. Felul în care vorbesc unul cu celălalt, se ating unul pe celălalt. Este incredibil.„, a declarat o sursă pentru E! News la vremea respectivă.