Încă un lider PNL se alătură echipei lui Florin Cîţu. Iulian Dumitrescu: „Voi candida din partea acestei echipe pentru o funcție de prim-vicepreședinte al partidului la Congresul PNL”

Încă un lider PNL se alătură echipei lui Florin Cîţu. Este vorba despre Iulian Dumitrescu, liderul PNL Prahova. Acesta a anunţat că va candida pentru o funcţie de prim-vicepreşedinte în echipa premierului.

29 iul. 2021, 23:06
Încă un lider PNL se alătură echipei lui Florin Cîţu. Iulian Dumitrescu: „Voi candida din partea acestei echipe pentru o funcție de prim-vicepreședinte al partidului la Congresul PNL”
Încă un lider PNL se alătură echipei lui Florin Cîţu. Iulian Dumitrescu: "Voi candida din partea acestei echipe pentru o funcție de prim-vicepreședinte al partidului la Congresul PNL"

Încă un lider PNL se alătură echipei lui Florin Cîţu. Iulian Dumitrescu a anunţat, joi seară, că se alătură echipei condusă de premier şi că va candida pentru o funcție de prim-vicepreședinte al partidului la Congresul PNL din 25 septembrie.

Încă un lider PNL se alătură echipei lui Florin Cîţu

Citeşte şi EXCLUSIV Marcel Ciolacu: „Românii nu vor mai suporta acest circ cu congresele PNL şi USR-PLUS”

„Am promis că, după încheierea alegerilor în cele mai multe organizații județene ale PNL, voi decide care este opțiunea mea cu privire la viitoarea conducere a partidului. Începând de astăzi, fac parte din echipa lui Florin Cîţu și voi candida, din partea acestei echipe, pentru o funcție de prim-vicepreședinte al partidului la Congresul PNL din 25 septembrie. Cred în nevoia reformării şi modernizării PNL și sunt sigur că parteneriatul Preşedinte – Guvern – majoritate parlamentară formată în jurul PNL va aduce o viaţă mai bună pentru toţi românii”, a anunțat Iulian Dumitrescu.

Premierul Florin Cîţu i-a urat bun venit în echipa câştigătoare.

Organizația județeană condusă de Dumitrescu are al treilea cel mai mare număr de delegați la Congresul PNL.

Congresul PNL va avea loc pe 25 septembrie.

„Biroul Executiv a luat decizia de a declanşa procedurile de alegeri în PNL. Data propusă pentru congres este 25 septembrie. Numărul total de delegaţi va fi de 5.000. Am stabilit calendarul de alegeri. Congresul PNL nu înseamnă doar alegerea conducerii naţionale, înseamnă alegerea conducerii la toate nivelurile. Ca şi calendar propus: în perioada 1-15 iunie vor avea loc adunările generale ale organizaţiilor locale, care vor alege conducerile PNL la nivel local. În perioada 1 iulie – 10 august vor avea loc conferinţele judeţene de alegeri, conferinţe la care se vor alege conducerile judeţene ale PNL. Între data de 10 august, termenul prevăzut pentru finalizarea alegerilor la nivel judeţean, şi data de 25 septembrie este prevăzută o perioadă de 45 de zile, conform statului, pentru campania pentru congres”, a anunţat la finalul lunii mai Ludovic Orban.

Citeşte şi Florin Cîţu turează motoarele pentru congresul PNL. „Niciodată nu vom face alianţă cu PSD! Dăm startul pentru pregătirea a opt ani de guvernare”