Florin Cîţu turează motoarele pentru congresul PNL. „Niciodată nu vom face alianţă cu PSD! Dăm startul pentru pregătirea a opt ani de guvernare”

Florin Cîţu a mers joi la Suceava pentru a-i convinge pe colegii liberali să-l susţină în cursa pentru şefia PNL. Numărătoarea inversă până la congresul PNL din 25 septembrie a început deja, iar premierul a declanşat ofensiva împotriva PSD, principalul adversar al coaliţiei de guvernare.

01 iul. 2021, 09:44
Florin Cîţu turează motoarele pentru congresul PNL. „Niciodată nu vom face alianţă cu PSD! Dăm startul pentru pregătirea a opt ani de guvernare”

Aflat la sediul PNL Suceava, Florin Cîţu a anunţat că „astăzi dăm startul pentru viitorul PNL”.

„Aceste alegeri nu sunt nici despre persoana mea şi nici despre ceilalţi contracandidaţi. Sunt despre rolul pe care îl va juca PNL pe scena politică în viitor. Deşi pare departe, urmează în 2024 patru rânduri de alegeri. Inamicul nostru este PSD. De aceea sunt cel mai bun om care ar putea să ducă această luptă.

Aş putea să mă gândesc să-mi dau jos propriul Guvernul ca după aceea să fac o alianţă cu PSD? Niciodată nu voi face aşa ceva! Sunt un liberal convins şi voi merge până la capăt cu principiile liberale. Niciodată nu vom face alianţă cu PSD!”, a declarat premierul Florin Cîţu.

Citeşte şi: Florin Cîţu, deranjat de faptul că românii se plâng de creşterea preţurilor: „Cum să fie mai mari când rata inflaţiei e mai mică?”

Florin Cîţu: „Alegem bine pe 25 septembrie şi vă garantez că după aceea Moldova o să conteze”

De asemenea, premierul Florin Cîţu le-a promis liberalilor suceveni că, dacă îl vor alege la şefia partidului, „Moldova o să conteze”.

„Nu vorbesc foarte mult. De obicei pentru mine vorbesc faptele.

Astăzi dăm startul pentru pregătirea a opt ani de guvernare. Avem mult de muncă. Alegem bine pe 25 septembrie şi vă garantez că după aceea Moldova o să conteze, Moldova o să fie liberală şi construim din nou România liberală”, a mai precizat senatorul PNL Florin Cîţu.

La rândul său, Gheorghe Flutur a anunţat că Florin Cîţu are pare de sprijinul filialei PNL Suceava.

Vizita lui Florin Cîţu la Suceava are loc la două zile după ce moţiunea de cenzură iniţiată de PSD împotriva coaliţiei de guvernare a picat, fiind votată de 201 parlamentari, în condiţiile în care erau necesare 224 de voturi pentru a fi adoptată.

Citeşte şi: Florin Cîţu: Klaus Iohannis mă susţine, nu ştiu ce a vrut să spună Orban