Încă un mort în urma accidentului cumplit din Vâlcea. Şoferul ce a provocat evenimentul soldat cu 3 decese era băut

Bărbatul rănit grav, în urma accidentului produs, duminică seara, în comuna Tetoiu, a decedat la un spital din Craiova, unde fusese transportat de urgenţă cu un elicopter SMURD, au anunţat, marţi, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea.

RomaniaTV.net
02 apr. 2019, 13:13
Încă un mort în urma accidentului cumplit din Vâlcea. Şoferul ce a provocat evenimentul soldat cu 3 decese era băut

Potrivit sursei citate, în urma analizelor recoltate pentru stabilirea alcoolemiei, s-a constatat că şoferul autoturismului implicat în accident consumase alcool înainte de a se urca la volan.

„În urma recoltării probelor biologice de sânge ale conducătorului auto, implicat în eveniment, s-a stabilit o alcoolemie de 1,26 mg/l alcool pur în sânge, la prima probă, şi 0,92 mg/l alcool pur în sânge, la a doua probă”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Cătălin Udrea.

Citeşte şi: Accident cumplit. Doi morţi, între care un copil de 4 ani, şi doi răniţi într-un accident în Vâlcea. A fost solicitat elicopterul SMURD

Duminică seara, în comuna Tetoiu, un autoturism în care se aflau patru persoane, între care şi un băieţel de patru ani, s-a izbit de un cap de pod de pe marginea drumului, în urma impactului, copilul şi pasagerul de pe scaunul din dreapta şoferului, un tânăr de 19 ani, decedând. Şoferul, în vârstă de 34 de ani, a ieşit singur din autoturism, pentru scoaterea celei de a patra victime un bărbat de 38 de ani, fiind nevoie de intervenţia echipajului de la descarcerare. Conducătorul auto a fost transportat cu o ambulanţă a Serviciului Judeţean de Ambulanţă Vâlcea la spitalul din Râmnicu Vâlcea, celălalt rănit fiind preluat de un elicopter SMURD şi dus la un spital din Craiova cu multiple leziuni.

Poliţiştii au deschis pe numele şoferului vinovat de producerea accidentului dosar penal şi efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.