Încă un mort în urma inundaţiilor devastatoare. Trupul neînsufleţit al unui bărbat, găsit într-un pârău

Un bărbat din Suceava a fost descoperit mort într-un pârău. Autorităţile iau în calcul varianta ca omul să fi fost luat de viitură. Tragedia vine după ce două persoane, printre care o fetiţă de numai 2 ani, au murit din cauza vremii extreme.

21 iun. 2016, 08:13
Încă un mort în urma inundaţiilor devastatoare. Trupul neînsufleţit al unui bărbat, găsit într-un pârău

Un barbat de 55 de ani a fost gasit, marti, in albia unui parau, intre localitatile Radauti si Horodnic. Politistii iau in calcul ca barbatul sa fi fost luat de viituri, potrivit România TV. El a fost gasit langa o bicicleta. Politistii fac cercetari.

In ultimele zile, in urma ploilor torentiale, dar si a inundatiilor, s-au produs mai multe tragedii in lant. O femeie de 54 de ani din Voronet este data disparuta, dupa ce autovehiculul in care se afla a fost luat de apa. De asemenea, in Mures, o fetita de doi ani, a murit strivita, dupa ce un copac a cazut peste masina in care se afla cu tatal sau. In Timis, un cioban a murit fulgerat.

CITEŞTE ŞI: Dacian Cioloş, videoconferinţă cu prefecţii: Să ne organizăm să vedem cum îi ajutăm pe cei afectaţi de inundaţii