Încă un pacient din Bucureşti, confirmat pozitiv cu coronavirus. Era izolat la domiciul alături de copiii lui, soţia este la spital

Publicat: Luni, 16 Martie 2020 10:54 // Actualizat: Luni, 16 Martie 2020 11:34 // Sursa: romaniatv.net

Încă un bărbat din Bucureşti a fost confirmat pozitiv cu coronavirus. Pacientul se află în autoizolare la domiciul alături de copiii lui după ce soţia fusese depistată pozitiv şi internată la spital. Deocamdată copiii au ieşit negativ la teste. Bărbatul şi copiii sunt telemonitorizaţi de medicii din Centrul Caraiman din Sectorul 1. 

Andrei, bărbatul din Bucureşti depistat cu coronavirus, se afla în monitorizarea medicilor din Centrul Caraiman de cinci zile, după ce soţia a fost confirmată cu COVID-19. 

Directorul Centrul Caraiman a declarat la România TV că pacientul este stabil, parametri vitali sunt în regulă, şi că a fost informat că testul a ieşit pozitiv. 

În prezent, bărbatul depistat pozitiv se află acasă, în autoizolare, alături de copiii lui, după ce soţia a fost confirmată cu Covid-19.

"Domnul are o stare psihologica foarte buna, nu a intrat in panică, le-a transmis tuturor ca este bine. Copiilor li s-a facut testarea, ei sunt deocamdata negativ", a declarat directorul centrului.

Deocamdată pacientul rămâne la domiciliu până va lua legătura cu el cineva de la DSP, de la spital şi se va decide ce se va întâmpla cu el. 

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8582
RON
19 Sep
noapte 14 °
zi 24 °
Ultimele joburi adaugate
24 H