Încă un pacient din Bucureşti, confirmat pozitiv cu coronavirus. Era izolat la domiciul alături de copiii lui, soţia este la spital

Încă un bărbat din Bucureşti a fost confirmat pozitiv cu coronavirus. Pacientul se află în autoizolare la domiciul alături de copiii lui după ce soţia fusese depistată pozitiv şi internată la spital. Deocamdată copiii au ieşit negativ la teste. Bărbatul şi copiii sunt telemonitorizaţi de medicii din Centrul Caraiman din Sectorul 1. 

RomaniaTV.net
16 mart. 2020, 08:54
Încă un pacient din Bucureşti, confirmat pozitiv cu coronavirus. Era izolat la domiciul alături de copiii lui, soţia este la spital

Andrei, bărbatul din Bucureşti depistat cu coronavirus, se afla în monitorizarea medicilor din Centrul Caraiman de cinci zile, după ce soţia a fost confirmată cu COVID-19. 

Directorul Centrul Caraiman a declarat la România TV că pacientul este stabil, parametri vitali sunt în regulă, şi că a fost informat că testul a ieşit pozitiv. 

În prezent, bărbatul depistat pozitiv se află acasă, în autoizolare, alături de copiii lui, după ce soţia a fost confirmată cu Covid-19.

„Domnul are o stare psihologica foarte buna, nu a intrat in panică, le-a transmis tuturor ca este bine. Copiilor li s-a facut testarea, ei sunt deocamdata negativ”, a declarat directorul centrului.

Deocamdată pacientul rămâne la domiciliu până va lua legătura cu el cineva de la DSP, de la spital şi se va decide ce se va întâmpla cu el.