Încă un poliţist a fost împuşcat mortal în SUA

Un polițist a fost împușcat mortal și altul a fost rănit joi în orașul american San Diego, pe coasta de sud a Californiei, în cursul unei opriri în trafic, suspectul fiind plasat în arest, au relatat media locale și departamentul de poliție pe rețelele sociale.

RomaniaTV.net
29 iul. 2016, 13:47
Încă un poliţist a fost împuşcat mortal în SUA

Membri ai diviziei de luptă împotriva criminalității organizate, cei doi polițiști au fost împușcați în timpul unei opriri în trafic în cartierul Southcrest, din sud-estul orașului San Diego. Potrivit San Diego Union Tribune, polițiștii au fost duși la spital după incident. Unul dintre ei, care avea răni multiple, a decedat, iar celălalt a fost supus unei intervenții chirurgicale.

„Cu profundă tristețe, anunțăm moartea unuia dintre ofițerii noștri în cursul nopții”, a comunicat departamentul de poliție pe Twitter. Poliția l-a plasat pe suspect în arest și este în căutarea unui alt suspect sau chiar a unor posibili suspecți, conform anunțului.

Incidentul survine după ce opt polițiști au fost împușcați mortal în ambuscade în Dallas și Baton Rouge în iulie, punând în stare de alertă maximă departamentele de poliție de pe cuprinsul SUA.


loading...