Încă un restaurant Taverna Racilor a fost închis! Pescobar este la pământ: „Nu mai plătim nimic, zero încasări, zero taxe. Totul stă în puterea unui singur om, cum decide nenea Horia”

Încă un restaurant Taverna Racilor a fost închis. Pescobar, pe numele său real Paul Nicolau, se află în acest moment în mijlocul unui scandal de proporții, după ce ANPC îi controlează toate locațiile. Inspectorii de control au găsit la localul din Herăstrău mai multe nereguli, printre care și mâncare stricată, pește ținut în condiții nepotrivite sau lipsa unei autorizații de funcționare de la primărie.

20 sept. 2023, 19:51

Încă un restaurant Taverna Racilor a fost închis. Pescobar este terminat, după ce a doua locație, cea din Snagov a fost închisă de ANPC. Dacă în cea din Herăstrău au fost găsite mai multe nereguli, afaceristul spune că la cea din Snagov, inspectorii nu au găsit absolut nimic, în afară de lipsa autorizației de la DSP.

Citește și: Tzancă Uraganu îl demolează pe Pescobar după ce a fost închisă Taverna Racilor! „Nu-mi convine să merg cu copiii mei acolo să mănânc stricat dintr-o bucătarie care arată ca o epavă!” VIDEO

Încă un restaurant Taverna Racilor a fost închis

Omul de afaceri a făcut o postare pe rețelele sociale, în care și-a anunțat prietenii virtuali că al doilea restaurant Taverna Racilor, cel din Snagov, a fost închis, și probabil că urmează și celelalalte, Oyster Bar Victoriei, unde inspectorii ANPC efectuau deja controale la momentul postării, dar și cel din Timișoara.

Pescobar consideră că tot ce i se întâmplă este un linșaj mediatic, nicidecum o ‘judecată’ corectă privind închiderea restaurantelor. El spune că totul stă în puterea unui singur om, al lui Horia Constantinescu, președintele ANPC, care decide soarta ‘a 300 de angajați și a unui restaurant care încasează multe, multe milioane’.

Sunt fericit că am ajuns pe pământ românesc. Capu’ sus, Pescobar, îmi dau ambiție și putere singur și mai ales că am zeci de mii de mesaje de susținere. Execuția, în direct, continuă. Am fost închis la Herăstrău, chiar dacă era în puterea domnului Horia și atât, că nu se putea face o comisie, care să analizeze, puterea este la dânsul și atât.

Am fost închis total, astăzi, la Herăstrău, chiar dacă putea să-mi permită să țin deschis, pentru că am plătit amenzile, m-am reglat cu totul. Dar așa vrea puterea lui (n.r. Horia), să mă închidă. Au închis și la Snagov, chiar dacă acolo nu auu găsit absolut nimic, doar pentru că nu am autorizație de la DSP, chiar dacă asta nu ține de ei. Am tot dosarul dat la ei pentru autorizare, atât s-a putut.

Acum sunt și la Oyster Bar, unde au fost de cinci ori și nu au găsit nimic, și sunt și la Timișoara. V-am pupat și  măcelul continuă. Asta este execuție în direct. Totul stă în puterea unui singur om, cum decide nenea Horia, așa e soarta a 300 de angajați, a unui restaurant care încasează multe, multe milioane și tot multe, multe milioane plătești taxe.

Ei, de mâine, că s-a închis la Herăstrău și Snagov, și probabil că se vor închide și celelalte, nu se mai plătește nimic. Așa vrea suflețelul lui, nu mai plătim nimic, zero încasări, zero taxe, zero tot, tot, tot. V-am pupat și vă iubesc și mai revin cu filmulețe„, este mesajul transmis de Pescobar, pe TikTok.

@tavernaracilortimisoaraAm venit in România mea ❤️❤️🇷🇴 ! E frumos acasa aici mi am cladit afacerea dar tot aici un singur om a decis ca 300 de oameni sa nu mai munceasca si compania mea sa nu mai plateasca milioane de euro anual la bugetul de stat! Pentru că asa vrea el, mister Horia 🤗! De ce? Pentru ca poate:)♬ original sound – tavernaracilortimisoara