Pescobar tună și fulgeră! Prima reacție după ce ANPC i-a închis restaurantul din Herăstrău. ”A fost o eroare umană a șoferului. Taverna nu este închisă”

Paul Nicolau, cunoscut drept "Pescobar", rupe tăcerea și infirmă informațiile apărute în spațiul public conform cărora, restaurantul său din Herăstrău ar fi fost închis de ANPC.

19 sept. 2023, 16:00
Pescobar tună și fulgeră! Prima reacție după ce ANPC i-a închis restaurantul din Herăstrău. ”A fost o eroare umană a șoferului. Taverna nu este închisă”
Pescobar tună și fulgeră! Prima reacție după ce ANPC i-a închis restaurantul din Herăstrău

Pescobar tună și fulgeră! Prima reacție după ce ANPC i-a închis restaurantul din Herăstrău. Pescobar a făcut o postare pe Tik Tok în care s-a declarat deranjat de fapul că în presă s-a scris că inspectorii ANPC au găsit în celebrul său restaurant din Herăstrău 500 de kilograme de mâncare expirată.

Citește și #StresZero pentru Pescobar. Milionarul a aterizat direct în Mykonos, după ce a rămas fără permis: „Până îmi vine sentința beau o bere și mă doare undeva”

Pescobar tună și fulgeră! Prima reacție după ce ANPC i-a închis restaurantul din Herăstrău

Omul de afaceri a ținut să le explice românilor că mâncarea nu era stricată și că a fost distrusă din cauza unei erori umane.

”Doar un titlu a fost un pic deranjant pentru activitatea noastră acela că s-a scris că s-au confiscat 500 de kilograme de mâncare stricată. Nu era nimic stricat. Vă spun cum stă treaba și cum sunt legile pe care cu toții trebuie să le respectăm. Eu am depozit cu ștampilă ovală în Giurgiu și de acolo cu mașină cu temperatură controlată îmi duc marfa în restaurantele mele.

Dacă tu ai marfă congelată și nu o menții la -18 grade și marfa îți ajunge în fața restaurantului cu -15 grade înseamnă că acest lucru este catalogat ca o infracțiune. la mine s-a găsit cu o diferență mare ce e drept pentru că a fost o eroare umană a șoferului și a mers cu refrigerarea dată drumul și s-a găsit marfa la -6, ținând cont de faptul că de la București și până la Giurgiu sunt 40 de grade și oricum când ajunge marfa la Herăstrău o pregătim pentru a fi gătită”, a declarat Pescobar pe Tik Tok.

@tavernaracilortimisoara Sunt dator si eu cu o explicatie opiniei publice cat si mediei din România! Nu s a gasit nici un fel de marfă stricata, toata marfa era in termen buna ptr consum, nu am respectat temperatura pe parcursul transportului de 1 ora de la depozitul nostru din Giurgiu pana la taverna din herastrau, in loc de -18 grade C marfa a ajuns la -6 grade celsius! Anpc a constatat acest lucru si s a dispus confiscarea ! Mentionez ca zilnic la taverna din Herastrau vindem intre 1000-1500 kg de peste si fructe de mare!! taverna nu este inchisa, vă asteptam la noi cu cele mai bune produse din România ❤️🇷🇴 #pescobar ♬ original sound – tavernaracilortimisoara

Mai mult, Paul Nicolau a transmis că taverna sa nu este închisă și ca suspendarea impusă de ANPC a fost doar pentru o zi și asta în urmă cu trei luni.

”Noi la Herăstrău avem zilnic avize și zilnic vindem între 1.000 și 1.500 de kilograme de pește și fructe de mare pe zi. S-a întâmplat, greșeală omenească, ca să vină controlul exact în acel moment când a ajuns marfa și să constate că marfa în mașină era la -6 grade și s-a făcut proces verbal de confiscare și noi am trimis marfa la Protan și marfa a fost dată pentru că așa este, asta e legea, nu am păstrat temperatura constantă, asta e tot! Când îți vine un control în România, ei îți constată niște nereguli și în urma lor îți propun o suspendare, tu ca operator dacă refaci aceste nereguli, poate să dureze câteva ore, poate să dureze câteva zile. Taverna nu este închisă, este deschisă și vă așteptăm! a fost suspendată o zi acum trei luni de zile. Am remediat tot ce se făcea și am redeschis”, a mai spus Paul Nicolau.

Citește și Pescobar vrea să „revergoreze” litoralul românesc. Mitică Dragomir, partenerul său de afaceri, nu e la fel de optimist: „Am venit să văd și eu ce au făcut ăștia, că și-au bătut joc”