Încă un român a murit în timp ce aştepta la coadă la Direcţia Taxe şi Impozite

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj, care a trimis un echipaj la Direcţia Taxe şi Impozite, se pare că bărbatul ar fi suferit un infarct.

10 feb. 2014, 09:48
Încă un român a murit în timp ce aştepta la coadă la Direcţia Taxe şi Impozite

Un bărbat de 64 de ani a decedat în urmă cu puțin timp la coadă, la sediul Direcției Taxe și Impozite Craiova. Bărbatului i-a venit rău, a căzut, iar medicii de pe ambulanța chemată la fața locului l-au resuscitat mai bine de jumătate de oră, însă fără nici un folos. Cadavrul urmează să fie dus la morgă pentru necropsie și stabilirea cu exactitate a cauzei decesului, iar între timp nu se fac încasări.

Un craiovean care a vrut să-și plătească impozitele și-a găsit sfârșitul la coadă, chiar la sediul Direcției Taxe și Impozite din Piața Centrală din Craiova. Bărbatului, Sergiu Fizădeanu, de 64 de ani, i-a venit rău, a căzut, ceilalți oameni au chemat ambulanța însă, după zeci de minute de manevre de resuscitare s-a declarat decesul bărbatului ca urmare a unui stop cardio-respirator. Cel mai probabil craioveanul a suferit un infarct, însă cauza decesului se va stabili după efectuarea necropsiei. Cadavrul nu a fost încă ridicat, iar polițiștii locali nu lasă pe numeni să intre până ce acesta nu va fi transportat la morgă.

 ”Cadavrul va fi transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cu exactitate a cauzei decesului”, a declarat agent principal Amelia Căprărin, din cadrul Biroului de presă al IPJ Dolj.