Încă un urmărit general, capturat cu focuri de armă. Poliţiştii l-au urmărit 25 de km prin Suceava FOTO

Un bărbat a fost capturat pe câmp, după ce a fost alergat de oamenii legii mai bine de 25 de kilometri, pe raza comunelor Marginea, Horodnic de Sus şi Voitinel, Suceava.

04 iun. 2019, 06:25
Încă un urmărit general, capturat cu focuri de armă. Poliţiştii l-au urmărit  25 de km prin Suceava FOTO

Poliţiştii au tras focuri de armă la Marginea, Suceava, în vederea prinderii unui urmărit general, scrie ziardesuceava.ro. Totul a început după ce un echipaj de poliţie a făcut semn regulamentar de oprire acestuia, care se afla la volan. Însă, nu s-a conformat, iar agenţii au pornit în urmărirea sa, care s-a desfăşurat pe mai bine de 25 de kilometri.

Citeşte şi O tânără care se prostitua în Suceava, găsită MOARTĂ în CADĂ

După folosirea somaţiilor legale, unul dintre agenţi a tras şase focuri de armă în plan verical, însă bărbatul şi-a continuat drumul. Când a ajuns pe raza comunei Voitinel, individul a acroşat maşina de poliţie, a oprit, a coborât şi a fugit în câmp.

Poliţiştii l-au urmărit în continuare şi l-au imobilizat şi încătuşat. În urma verificărilor s-a constatat că este vorba de Vasile Remus Falcaş, un bărbat care în 2015 a fost adus din Germania şi dus în arest. Judecătoria Rădăuţi a emis în lipsă, un mandat de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunilor de tăinuire, furt calificat şi înşelăciune.

Vasile Remus Falcaş fusese dat în urmărire naţională, fiind semnalat şi pe plan internaţional. Când a fost prins de poliţişti în Suceava, s-a descoperit, de asemenea, că nu avea permis de conducere şi era sub influenţa băuturilor alcoolice.