Încă unul dintre migranţii dispăruţi în Dunăre a fost găsit înecat

Încă unul dintre migranţii care s-au răsturnat cu o barcă pe Dunăre, în urmă cu două săptămâni, a fost găsit de pompierii din Mehedinţi.  

30 apr. 2020, 10:51
Încă unul dintre migranţii dispăruţi în Dunăre a fost găsit înecat

„Pe parcursul zilei de miercuri, trei echipaje de pompieri din cadrul Detaşamentului Drobeta Turnu Severin au intervenit cu o ambarcaţiune, o ambulanţă SMURD şi un autocamion de intervenţie multirisc, pentru căutarea persoanelor date dispărute, în urmă cu două săptămâni, după ce barca în care se aflau s-a răsturnat în fluviul Dunărea. În urma căutărilor efectuate de către scafandri, a fost găsită şi adusă la mal ambarcaţiunea”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU „Drobeta” al judeţului Mehedinţi, Raluca Tîrcă.

Până în prezent, pompierii mehedinţeni au scos din apele fluviului Dunărea şapte persoane decedate, după ce nouă au fost salvate în noaptea producerii evenimentului.

Două echipaje de pompieri din cadrul Detaşamentului Drobeta Turnu Severin au intervenit din data de 17 aprilie pentru scoaterea la mal a unor persoane din fluviul Dunărea, după ce o barcă în care se aflau migranţi şi călăuze s-a răsturnat.

Citeşte şi SCENE ŞOCANTE Pompierii au scos ŞASE CADAVRE cadavre din Dunăre