SCENE ŞOCANTE Pompierii au scos ŞASE CADAVRE cadavre din Dunăre

Pompierii din Mehedinţi au scos din apele Dunării trupurile a şase migranţi care în urmă cu zece zile se aflau într-o barcă, iar aceasta s-a răsturnat. 

27 apr. 2020, 19:16
SCENE ŞOCANTE Pompierii au scos ŞASE CADAVRE cadavre din Dunăre

Pompierii din judeţul Mehedinţi au scos, luni seară, din apele Dunării, cadavrul unui al şaselea migrant din grupul celor care au încercat să treacă ilegal fluviul cu ajutorul unei bărci în care intrase apă, în urmă cu zece zile. În ultimele două zile, echipaje de pompieri din cadrul Detaşamentului Drobeta Turnu Severin au intervenit pentru scoaterea la mal a cinci persoane din fluviul Dunărea.

Nouă persoane salvate de la înec după ce o barcă plină cu migranţi s-a răsturnat în Dunăre

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urhenţă Mehedinţi, pompierii au intervenit la solicitarea Poliţiei de Frontieră, pentru aducerea la mal a trupului neînsufleţit.

O barcă în care se aflau 18 persoane, între care 16 migranţi şi două călăuze, s-a răsturnat, pe 17 aprilie, în apele Dunării. Barca a luat apă, iar oamenii s-au speriat şi s-au ridicat în picioare. Nouă persoane au fost salvate de poliţiştii de frontieră care au intervenit rapid cu mai multe ambarcaţiuni, restul fiind căutaţi de scafandri şi poliţişti de frontieră.

.