INCENDIU CLUB COLECTIV. Loredana avea doar 29 de ani: „Dumnezeu să te odihnească suflet frumos”

INCENDIU CLUB COLECTIV. O tânără în vârstă de 29 de ani, rănită grav în incendiul din clubul Colectiv, a murit vineri pe un pat de spital din Germania. Bilanţul morţilor a ajuns din păcate la 55. 

RomaniaTV.net
13 nov. 2015, 12:51

Loredana Dorescu avea doar 29 de ani. Era o fată veselă, frumoasă, cu un suflet cald si bun. Din nefericire a fost la clubul Colectiv in noaptea tragica de 30 octombrie, iar ranile mult prea grave i-au adus sfârşitul. A avut arsuri pe 70 % din suprafaţa corpului şi până marţi seara a fost internată la Spitalul de Arşi. În urmă cu trei zile s-a decis transferul ei într-o clinică din Germania. Joi a fost supusă unei intrevenţii chirurgicale, însă din păcate câteva ore mai târziu, Loredana a închis ochii pentru totdeauna.

„Condoleanțe! Dore fii puternică. Cuvintele sunt de prisos”, „Din păcate… nu mai este… Dumnezeu să te odihnească suflet frumos!!!”, au scris prietenii pe Facebook imediat cum au aflat ca Loredana a murit.

Loredana se stabilise în Bucureşti de 7 ani, unde a reuşit să se angajeze la o companie multinaţională.

În urma incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe drum spre spital a mai murit o persoană. În 13 zile de la tragedie au decedat alte 27 de persoane, numărul victimelor ajungând, vineri, la 55.

Alte aproximativ 150 de persoane au fost rănite şi internate în spitale din Capitală. Dintre acestea, 37 au fost transportate spre unităţi sanitare din străinătate, însă opt au decedat, trei în Marea Britanie, unul în Israel, doi în Olanda, unul în drum spre Elveţia şi unul în Franţa.

În spitale din Capitală mai sunt internate vineri, 62 de persoane rănite, dintre care 14 în stare critică.