INCENDIU CLUB COLECTIV. Mama Alexandrei Matache, strigăt disperat de durere: A fost ca la gazare. O să plătească toţi

INCENDIU CLUB COLECTIV. La aproape trei săptămâni de la moartea Alexandrei Matache, mama ei nu îşi poate găsit liniştea şi caută răspunsuri în stânga şi în dreapta. Femeia este dărâmată de durere şi cu lacrimi în ochi promite că va face tot ce-i stă în puteri pentru ca cei vinovaţi să plătească pentru moartea copilei sale.

19 nov. 2015, 11:15
INCENDIU CLUB COLECTIV. Mama Alexandrei Matache, strigăt disperat de durere: A fost ca la gazare. O să plătească toţi

INCENDIU CLUB COLECTIV. Mama Alexandrei Matache a marturisit ca va merge pana in panzele albe pentru ca moartea fiicei sale sa fie pedepsita.

„Am dat judecata primaria Bucurestiului, patronii, pe toti cei responsabili. Am facut demersurile necesare pana in momentul asta. Am fost luni la audieri la Politia Capitalei”, a declarat Cristina Matache.

Mama Alexandrei a povestit ca a primit foarte mult sprijin din partea apropiatiilor fiicei sale, iar avocata sa este chiar o buna prietena de-a tinerei care s-a stins in urma incendiului din Colectiv.

„Avem avocata care este o fata tanara, o prietena de-a Alexandrei, au copilarit impreuna, a spus ca a vrut sa ne ajute de la inceput, fiind motivata emotional. Am primit ajutor de la multe persoane. Eu cred ca Diana, avocata, face fata si vinovatii vor plati. Noi traim un cosmar din care nu ne mai trezim. Banuiesc ca si ceilalti parinti au facut plangeri, sunt multe cereri. Stiu ca pe Alexandra nu o mai aduce nimeni, au ucis copilasii aia acolo. Alexandra nu era foarte arsa cat era de grav pe interior. Am senzatia ca a fost ca la gazare. O sa plateasca toti, ISU, Primaria, coruptii trebuie sa plateasca. Noi suntem oameni terminati.

Era singurul copilas, noi nu suntem foarte tineri, dar nici foarte batrani, dar nu mai avem pe nimeni. Am crescut copilasul 26 de ani si acum mi l-au omorat. Noi nu avem niciun sprijin. Nu pot sa las lcururile asa. Nici Alexandra nu era asa. Tot ce este in Centrul Vechi trebuie sa fie ok”, a mai spus Cristina Matache, potrivit cancan.ro.

Citeşte şi: Morţii din Colectiv, daţi uitării de autorităţile române. Părinţii nu-şi pot îngropa copiii

INCENDIU CLUB COLECTIV. Ministerul Sănătăţii a anunţat joi dimineaţa că pe paturile de spital din Bucureşti mai sunt internaţi în acest moment 45 de tineri răniţi în incendiul din clubul Colectiv. Dintre cei 45 de pacienți, 12 sunt în stare critică și gravă, iar restul de 33 în stare stabilă. Alți 30 de răniți în Colectiv au fost transferați și se află în unități medicale din străinătate. 56 de persoane au murit în urma tragediei din clubul Colectiv.

Citeşte şi: EFECTUL COLECTIV. Oamenii sună la ISU înainte de a merge într-un club sau restaurant