INCENDIU COLECTIV: Ce a apărut pe facebook-ul Loredanei Dărescu înainte să moară

Loredana Dărescu este a 55-a victimă care a murit în urma tragediei de la clubul Colectiv. Tânăra s-a stins la vârsta de 29 de ani într-un spital din Germania, vineri, 13 noiembrie. Alţi 13 tineri se zbat între viaţă şi moarte după tragedia care a avut loc în urmă cu două săptămâni.

13 nov. 2015, 16:44
INCENDIU COLECTIV: Ce a apărut pe facebook-ul Loredanei Dărescu înainte să moară

Familia și prietenii Loredanei au sperat până în ultima clipă că aceasta va supravieţui. Aceştia au făcut orice pentru a strânge banii necesari iar tânăra să fie transferată la un spital din Germania.

„Sa fim solidari. Sa fim oameni. Ajuta un suflet bun sa isi revina dupa o tragedie. Loredana este o fata vesela, frumoasa, cu un suflet cald si bun. Din nefericire a fost la clubul Colectiv in noaptea tragica de 30 octombrie, iar ranile pe care le-a suferit in urma incendiului ii pun acum viata in pericol. Ne-a adunat acum pe toti cei care ii suntem dragi pentru ca are nevoie de sprijinul nostru. Ea lupta sa ramana cu noi, iar noi luptam alaturi de ea! Avem insa mare nevoie de fonduri pentru toate tratamentele necesare si apelam acum si la voi pentru orice ajutor pe care il puteti oferi”, este mesajul postat pe un site creat special pentru strângerea banilor necesari.

Pe o pagina de socializare, prietenii și rudele au scris mesaje emoționante pentru ea: „Lupta Loredana!! Fii tare, suntem TOTI alaturi de tine!”, „Dora ne-a rugat sa va transmitem salutari si mii de multumiri tuturor. Este alaturi de Loredana si o motiveaza sa lupte in continuare! Loredana a trecut astazi de prima operatie si inca asteptam detalii despre starea ei in urma interventiei. HAI Loredana!”.

Citeşte şi INCENDIU CLUB COLECTIV. Loredana avea doar 29 de ani: „Dumnezeu să te odihnească suflet frumos”

Din păcate, însă, Loredana s-a stins vineri în Germania. Aceasta avea arsuri pe aproape jumătate din suprafaţa corpului, dar şi arsuri de căi aeriene. Tânăra a fost internată în stare foarte gravă, însă starea ei de sănătate părea că s-a mai ameliorat în Germania, scrie libertatea.ro.

Din păcate, tânăra a pierdut lupta cu moartea în cursul zilei de vineri, 13 noiembrie, la două săptămâni după tragedia din clubul Colectiv.

Loredana Dărescu este cea de-a 55-a persoană care a decedat în urma tragediei din Colectiv, bilanţul fiind tot mai sumbru pe zi ce trece. Alţi 13 tineri se zbat, în acest moment, între viaţă şi moarte.