Povestea emoţionantă a ultimei victime din COLECTIV. Cristian Mitroi se simţea mai bine şi era aşteptat acasă

INCENDIU COLECTIV. Cristian Mitroi, un tânăr de 30 de ani, este ultima victimă din clubul morţii ce poartă numărul 63‬. Organismul tânărului nu a mai putut lupta pentru viaţă şi a cedat.

22 dec. 2015, 10:22
Povestea emoţionantă a ultimei victime din COLECTIV. Cristian Mitroi se simţea mai bine şi era aşteptat acasă

INCENDIU COLECTIV. Cristian Mitroi este cea de-a 63-a victima a incendiului produs pe data de 30 octombrie in clubul Colectiv. Cristian Mitroi, in varsta de 30 de ani, si-a pierdut viata luni intr-un spital din Marea Britanie. Dupa incendiul din club Colectiv, tanarul a fost internat la Spitalul Floreasca cu arsuri pe corp si pe caile respiratorii. Ulterior, acesta a fost transportat in Marea Britanie, unde a decedat.

Noi am aflat imediat că se află printre victimele tragediei din Colectiv, dar nu am stat de vorbă cu familia lui. Provine dintr-o familie bună, mama lui profesoară, tatăl este pensionat, inginer de meserie. Știu că este internat într-un spital din Anglia, se simte mai bine. Sperăm să se întoarcă acasă sănătos„, declara, pentru Lupa, Cornel Pistrițu, primarul orașului Băilești.

Citeşte şi INCENDIU COLECTIV. Încă un rănit a murit. Bilanţul a ajuns la 63

Cristian Mitroi era artist grafic, lucrarile sale putand fi gasite la expozitiile #find_us ‪ de la Hanul Gabroveni si Palatul Filipescu-Cesianu de pe Calea Victoriei.

Membrii trupei Cargo au fost printre primii care au aflat trista veste: „Tocmai am aflat o veste trista. In seara asta s-a stins fotograful Cristi Mitroi. A fost o onoare sa te cunoastem„, au notat acestia.

Si cantareata de muzica rock, Aura, a ramas marcata de disparitia tanarului si a tinut sa transmita un mesaj: „Nu o sa mai fim niciodata aceiasi fara tine…Odihneste-te in pace, Cristian Mitroi„.

Citeşte şi INCENDIU COLECTIV. Care este starea răniţilor internaţi în ţară şi străinătate

Tanarul era din orasul Bailesti, judetul Dolj, insa locuia în Bucuresti inca din timpul facultatii, iar in seara de 30 octombrie se afla la concertul celor de la Goodbye to Gravity, din localul Colectiv. El era fotograf si mersese la spectacol pentru a face fotografii la eveniment.

Numarul celor care au decedat in noaptea de 30 octombrie, in incendiul din Clubul Colectiv, a ajuns la 63.

Citeşte şi Mărturii cutremurătoare ale unei rănite din Colectiv: „Nu sunt credincioasă. I-am cerut lui Dumnezeu să mă salveze”