INCENDIU COLECTIV. Încă un ÎNGER s-a ridicat la cer. Alexandra Rădulescu avea doar 26 de ani

INCENDIU COLECTIV. Alexandra Rădulescu avea doar 26 de ani. Ea era barman în clubul Colectiv, iar în "noaptea morţii" s-a întâmplat să fie de serviciu. Trupul ei a cedat duminică dimineaţa, iar medicii de la Spitalul Floreasca nu au mai reuşit să o salveze. Se afla pe lista răniţilor în stare critică.

08 nov. 2015, 09:53
INCENDIU COLECTIV. Încă un ÎNGER s-a ridicat la cer. Alexandra Rădulescu avea doar 26 de ani

INCENDIU COLECTIV. Alexandra Rădulescu, de 26 de ani, s-a stins din viaţă duminică dimineaţă. Ea era din Braşov şi lucra ca barman la Clubul Colectiv din Bucureşti. Incendiul i-a ars un plămân complet, iar al doilea în proporţie de 65%. Zilele trecute, medicii i-au amputat patru degete necrozate de la mâna dreaptă. Duminică dimineaţa, însă, nu au mai putut face nimic pentru a o reanima.

Citeşte şi INCENDIU COLECTIV. POVESTEA Elenei Toader, tânăra care a murit la spital sâmbătă seara

Alexandra sau Alexia Sandy, după cum o ştiu prietenii de pe Facebook, era o tânără plină de viaţă. A luptat din răsputeri ca să rămână alături de prietenii ei, dar Dumnezeu i-a hărăzit altă soartă.

Prietenii săi i-au lăsat numeroase mesaje pe Facebook: Ioana Rădulescu: „Azi a plecat grabit un Inger… poate avea o alta misiune importanta. Aici pe Pamant ne-a invatat ca modestia, respectul, bunatatea si iubirea sunt firesti. Incepand de azi CRED in INGERI!” Andy Sabou: „De 9 zile imi doresc ca totul sa fi fost un vis urat si asteptam o data sa ma trezesc din el, insa azi m-am afundat mai mult, sunt fara cuvinte! Iti multumesc pentru tot Sandibel te pup tare si pana data viitoare… Ramas bun! Condoleante familiei„. Mihaela Man: „Draga mea prietena… Nu stiu cum sa imi iau ramas bun, nu am mai facut o niciodata si nu stiu cum sa o fac sa fie mai usor. Odihneste-te in pace si drum bun in locul unde mergi..cum spuneam Dumnezeu vrea numai oameni minunati si buni langa el… O sa imi lipsesti enorm.. nu te voi uita niciodata, vei fii mereu in inimile noastre. Putere mamicii tale si lui Drae. Te iubesc!!

Citeşte şi INCENDIU COLECTIV. Cine este Mavi Serian, tânăra care a murit sâmbătă la Badgasar Arseni

VEZI şi INCENDIU COLECTIV. Încă TREI RĂNIŢI au murit duminică. BILANŢUL a ajuns la 44 UPDATE