INCENDIU COLECTIV. Mesajul EMOŢIONANT al unei mame: Vă vreau lângă mine. Luptaţi până la ultima resursă

O femeie disperată, ai cărei copii se aflau la concerul Goodbye to Gravity în clubul Colectiv, ar vrea să dea timpul înapoi şi să se bucure din nou de viaţă alături de cei doi puşti. Ei, însă, se luptă să trăiască şi îndură chinuri groaznice de la arsurile pe care le-au suferit pe tot corpul.

05 nov. 2015, 15:10
INCENDIU COLECTIV. Mesajul EMOŢIONANT al unei mame: Vă vreau lângă mine. Luptaţi până la ultima resursă

Elena Şerban are o misiune grea de vineri încoace. Femeia încearcă să se adune şi să găsească putere să-şi încurajeze cei doi copii minori care au suferit arsuri grave după tragedia din clubul Colectiv. Este vorba despre Alex (17 ani) şi sora lui, Nicoll (16 ani). Fata este în comă, intubată şi se află la Terapie Intensivă, iar Alex este conștient, dar a suferit răni grave care îi pun viaţa în pericol. Amândoi sunt elevi la Liceul Bilingv Decebal din București.

Citeşte şi INCENDIU COLECTIV. O elevă olimpică din Prahova, în stare gravă. Ce îi scriu prietenii pe Facebook VIDEO

Mama lor i-a crescut singură. Le este nu doar părinte, ci și prieten. Acum, inima ei se împarte între cele două saloane în care Alex și Nicoll sunt internaţi. Femeia a publicat o scrisoare emoţionantă pe contul ei de socializare prin care îşi exprimă regretul pentru tot ce s-a întâmplat, dar îşi încurajează din tot sufletul copiii să reziste.

„Vă vreau lângă mine, vreau să vă pot atinge pe pielea catifelată, vreau să fie gălăgie în casa asta apăsător de goală, vreau să ne certăm, vreau să râdem ca proștii, în tăcere, să nu deranjăm vecinii la trei noaptea, vreau să organizăm majoratul cu oricâţi bani avem și să ne amintim toata viaţa ce frumos a fost, vreau să zdrăngăni chitara, să asculţi muzică până târziu în noapte, să mergem la shopping și să «spargem» toţi banii, să bem laptele cu cafea și biscuiți dimineţile de weekend, să-mi povestiţi tot ce-aţi făcut la școală, să vă încurajez să treceţi peste toate obstacolele, să vă arăt că în fiecare om există bunătate… Mi-e dor de tot și de toate ale noastre. Luptăm talibani, luptaţi până la ultima resursă, gândurile oamenilor sper să ajungă la voi și să vă dea putere, să omorâţi demonii care vor să vă fure de lângă inima mea. Vă iubesc!!!„, a scris mama celor doi, citată de activenews.ro.

Citeşte şi A fost IDENTIFICAT ultimul decedat din Colectiv. Vezi povestea CUTREMURĂTOARE