INCENDIU COLECTIV. O tânără a murit într-o clinică din Germania. Bilanţul tragediei: 55 de morţi

INCENDIU COLECTIV. Bilanţul tragediei de la Colectiv a crescut din nou. O tânără, care era internată într-o clinică din Germania, a murit vineri, fiind a 55-a persoană decedată în urma incendiului de acum două săptămâni.

RomaniaTV.net
13 nov. 2015, 12:07
INCENDIU COLECTIV. O tânără a murit într-o clinică din Germania. Bilanţul tragediei: 55 de morţi

INCENDIU COLECTIV. O pacientă rănită în incendiul din Colectiv, Loredana Dărescu, a murit, vineri, în spitalul din Germania unde fusese transferată. 

Loredana avea de 29 de ani şi avea arsuri pe 70% din suprafaţa corpului. În cursul de iilei joi, tânăra a fost operată, însă vineri, aceasta a decedat. Loredana fusese internată în stare gravă la Spitalul de Arși din București, după care a fost transportată la clinica din Germania. 

Citeşte şi INCENDIU COLECTIV. ULTIMELE INFORMAŢII despre starea răniţilor: 14 persoane, în stare critică UPDATE

Loredana Dărescu era din Brăila şi locuia în București de 7 ani, unde se angajase la o companie multinațională.

„Mama a fost la ea. Lori e plină de bandaje, nu poate vorbi. Ținem legătura în permanență cu doctorii, iar dacă ei ne vor da ok-ul să o transferăm, o vom face”, declara, pentru presa locală, sora mai mică a tinerei, Dorina.

În urma incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe drum spre spital a mai murit o persoană. În 13 zile de la tragedie au decedat alte 27 de persoane, numărul victimelor ajungând, vineri, la 55.

Alte aproximativ 150 de persoane au fost rănite şi internate în spitale din Capitală. Dintre acestea, 37 au fost transportate spre unităţi sanitare din străinătate, însă opt au decedat, trei în Marea Britanie, unul în Israel, doi în Olanda, unul în drum spre Elveţia şi unul în Franţa.

În spitale din Capitală mai sunt internate vineri, 62 de persoane rănite, dintre care 14 în stare critică.


loading...