INCENDIU COLECTIV. OMAGIU pentru studenta italiancă. Colegii şi prietenii fetei s-au adunat la Napoli VIDEO

INCENDIU COLECTIV. Omagiu emoţionant pentru studenta italiancă moartă în incendiul de la Bucureşti. Colegii tinerei s-au adunat la Napoli, unde au ţinut un moment de reculegere.

10 nov. 2015, 11:00
INCENDIU COLECTIV. OMAGIU pentru studenta italiancă. Colegii şi prietenii fetei s-au adunat la Napoli VIDEO

INCENDIU COLECTIV. Peste 100 de studenţi ai Universităţii Orientale din Napoli s-au rugat şi au plâns pentru Tullia Ciotola, tânăra de 20 de ani moartă în incendiul din clubul Colectiv, din Bucureşti.

Era o persoană frumoasă, mereu zâmbitoare. Radia de veselie, de bucurie. A fost o prietenă minunată, nu îi voi putea mulţumi niciodată îndeajuns„, a spus o prietenă de-a fetei.

Citeşte şi Colegii Teodorei Maftei, dărâmaţi de durere: A luptat cu răni imposibile, s-a bătut pentru viaţa ei

Tullia venise în România cu o bursă Erasmus. A avut însă ghinionul să se afle la clubul Colectiv în noaptea de groază. Rănită grav, a fost dusă la spitalul SRI, unde timp de o săptămână s-a luptat pentru viaţă. Pe contul ei de Facebook s-au adunat sute de mesaje de încurajare, venite din toate colţurile lumii.

Micuţo, eşti mereu în gândurile mele. Sunt cu sufletul alături de tine. Fă-te bine repede! Te iubesc„, i-a scris o prietenă.

Tullia a fost dusă cu un avion medical la Rotterdam, dar inimia ei a încetat să mai bată imediat după ce a a ajuns în Olanda. Până acum, doi cetăţeni străini au murit în tragedia de la Colectiv. E vorba de Tullia Ciotola şi studentul turc Ayberk Manci, venit în România tot cu o bursă Erasmus. Rănit grav în incendiu, studentul turc a murit la Spitalul Floreasca.

Citeşte şi INCENDIU COLECTIV. Mesaj sfâşietor: „Am presimţit că ceva groaznic se va întâmpla…” FOTO