Incendiu cu degajări de fum în Aeroportul Otopeni. Aproximativ 600 de persoane au fost evacuate

Un incendiu cu degajări de fum s-a produs, duminică dimineaţă, la un fast-food din Aeroportul Otopeni. Pompierii au intervenit de urgență. Reprezentanţii aeroportului au transmis că în zona de îmbarcare se aflau aproximativ 2.300 de persoane, fiind evacuate din zona de restaurant aproape 600 de persoane. Traficul aerian nu este afectat.

RomaniaTV.net
23 feb. 2020, 06:27
Incendiu cu degajări de fum în Aeroportul Otopeni. Aproximativ 600 de persoane au fost evacuate

Incendiul a izbucnit duminică dimineaţă cu puţin înainte de ora 8 în zona restaurantelor din terminalul Plecări. Din fericire nu s-au înregistrate victime, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti Ilfov (ISUBIF).

Reprezentanţii Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB) au transmis că, în momentul incidentului, în zona de îmbarcare erau 2.300 de pasageri, fiind evacuaţi din zona de restaurante aproximativ 590 de pasageri. 

”Hota asigura evacuarea aerului viciat de la unul dintre restaurantele din zona «Food court». În acest moment se fac verificări în teren pentru a se stabili cauza incendiului”, au mai precizat reprezentanţii CNAB.

Traficul aerian se desfăşoară normal.


loading...