Incendiu de amploare într-un bloc din Olt. Zeci de persoane evacuate de urgenţă, patru oameni au ajuns la spital

Un incendiu a izbucnit, joi după amiază, într-un bloc din Balş, judeţul Olt. Zeci de persoane au fost evacuate de urgenţă, iar patru oameni au fost trasportaţi la spital.

07 oct. 2021, 20:16
Incendiu de amploare într-un bloc din Olt. Zeci de persoane evacuate de urgenţă, patru oameni au ajuns la spital

Incendiu de amploare într-un bloc din localitatea Balş, judeţul Olt. O garsonieră de la etajul unu a fost cuprinsă de flăcări, zeci de persoane fiind evacuate de urgenţă.

Incendiu de amploare într-un bloc din Olt

La fața locului au intervenit de urgenţă pompierii cu autospeciale de stingere, echipaje de la SMURD și Ambulanță. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu, nu au fost afectate de incendiu alte garsoniere.

Citeşte şi Un incendiu cumplit a izbucnit într-un bloc din Brașov. O persoană a murit

Zeci de persoane au fost evacuate de pompieri, opt oameni au avut nevoie de asistență medicală, iar patru au fost transportați la spital, după ce s-au intoxicat cu fum.

„Au fost evacuate 25 de persoane, opt dintre acestea au fost asistate medical. Dintre cele opt persoane, patru au fost transportate la Centrul de Urgențe Balș, conștiente, cu intoxicație ușoară cu monoxid de carbon”, a declarat purtătorul de cuvânt ISU Olt, potrivit oltalert.ro. 

Din fericire, incendiul a fost stins înainte ca flăcările să cuprindă şi alte locuinţe. Autorităţile urmează să stabilească de la ce a pornit incendiul.

De asemenea, tot joi seară, un restaurant din judeţul Arad a fost cuprins de flăcări. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Arad, acoperișul restaurantului Mega Trak Parc situat la ieșirea din comuna Vladimirescu a luat foc.

ISU a intervenit cu o autospecială 5003 MAN, o autospecială 5003, un IVECO A5000 ,un echipalj S42 SMURD și 15 subofițeri.

Citeşte şi Al patrulea pacient salvat din incendiul cumplit de la spitalul din Constanța a decedat. Bilanțul morților se ridică la 11 pacienţi