Al patrulea pacient salvat din incendiul cumplit de la spitalul din Constanța a decedat. Bilanțul morților se ridică la 11 pacienţi

Încă un pacient salvat din incendiul care a izbucnit la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța a murit. Numărul persoanelor decedat în tragedie a ajuns la 11.

07 oct. 2021, 11:52
Al patrulea pacient salvat din incendiul cumplit de la spitalul din Constanța a decedat. Bilanțul morților se ridică la 11 pacienţi

Încă un pacient care fusese transferat de la Spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa, în urma incendiului de săptămâna trecută, a murit la Spitalul Judeţean Constanţa. El avea 44 de ani şi pe lângă COVID, mai avea o infecţie respiratorie severă.

În noaptea de 5 spre 6 octombrie, starea acestuia s-a agravat iar in această dimineață, a decedat.

Numărul victimelor care și-au pierdut viața în urma tragediei urcă la 11.

Citeşte şi: Șeful Poliției de Frontieră Satu Mare a murit, răpus de Covid la 43 de ani. Nu era vaccinat împotriva virusului

Potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean Constanţa, 24 de pacienţi transferaţi de la Spitalul de Boli Infecţioase primesc în continuare îngrijiri medicale, în cadrul celei mai mari unităţi medicale din judeţ.

„La Terapie Intensivă sunt şase pacienţi, după ce în cursul acestei dimineţi a mai fost înregistrat un deces. Alţi nouă sunt internaţi în extensiile Covid din spital, iar în secţia exterioară Agigea sunt internaţi, ca şi ieri, nouă pacienţi transferaţi de la Spitalul de Boli Infecţioase”, au anunţat reprezentanţii Spitalului Judeţean Constanţa.

Citeşte şi: Situație disperată. Maternitatea din Neamț a fost evacuată pentru a face loc bolnavilor COVID în stare gravă. Medicii în alertă: „Aveam nevoie urgentă de tuburile de oxigen”


loading...
Partenerii noștri