INCENDIU de amploare într-un hotel din Mamaia VIDEO

Un incendiu de amploare s-a produs, joi dimineaţa, în staţiunea Mamaia. Un hotel a fost cuprins de flăcări, iar pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale. Trei oameni care se aflau în interior au reuşit să iasă la timp din clădire.

26 nov. 2015, 07:16
INCENDIU de amploare într-un hotel din Mamaia VIDEO

Un incendiu a izbucnit, joi dimineaţă, puţin după ora 6.00, la hotelul Histria din Mamaia, care aparţine controversatului om de afaceri George Vergiliu Bosînceanu, scrie radioconstanta.ro.

De la eoliană s-a făcut un scurt şi aveam 200 de saltele de lână în pod şi s-au aprins. Pompierii au venit imediat, dar din cauza vântului furtunul şi apa se duceau în altă parte„, a declarat George Bosînceanu. 

Focul ar fi pornit de la acoperiş, conform primelor informaţii. Acesta a ars pe o suprafaţă de 800 de metri pătraţi, spun pompierii. Opt echipaje şi autospeciale ale ISU Dobrogea au intervenit la incendiu, focul fiind greu de stăpânit din cauza vântului. În hotel se aflau doar trei angajaţi, care s-au autoevacuat când au văzut flăcările.

În vara acestui an, poliţiştii au deschis un dosar penal la hotelul Histria pentru furt de curent. Patronul a negat, însă, că ar fi recurs la aşa ceva. De-a lungul anilor, George Bosînceanu a fost implicat în mai multe dosare penale, unele legate de activităţile hotelului Histria. Autorităţile au cercetat posibile activităţi de proxenetism desfăşurate aici. Iar în anul 2012, o parte din hotel a fost demolată, cu scandal mare, fiind nevoie de intervenţia trupelor speciale ale poliţiei, după ce patronul a efectuat lucrări ilegale de extindere a imobilului.

Citeşte şi Incendiu PUTERNIC în Capitală. Două case au fost cuprinse de flăcări VIDEO